Han har ett så "tråkigt" yrke att han får 40 000 i ersättning - TittaPaVideon.se
x
Han har ett så "tråkigt" yrke att…
Han vinner 5,6 miljoner på lotto men vill inte dela vinstsumman med sin familj En nyfödd bebis väger 6,5 kg vid födseln och är 57 centimeter lång - ett rekord

Han har ett så "tråkigt" yrke att han får 40 000 i ersättning

13 Januari 2022 • Av sofia
2.060
Advertisement

Hur många av er har någon gång haft tråkigt på jobbet? Den mer eller mindre tråkiga dagen kan hända alla, beroende på hur mycket arbete som behöver göras i det ögonblicket. Frederic Desnard är dock en man som upplevde denna "tristess" på ett väldigt speciellt sätt, så mycket att han fastnade i ett tillstånd av djup depression som fick mycket allvarliga konsekvenser för honom.

Låt oss därför inte ha bråttom att döma, eftersom det i Desnards fall egentligen inte var en fråga om enkel "tristess". Vad som är säkert är att mannen kände sig frustrerad och nästan osynlig på sitt arbete och detta sinnestillstånd undergrävde hans hälsotillstånd djupt. En av de långsiktiga konsekvenserna var Desnards uppsägning år 2014. Därefter lämnade Desnard in ett klagomål och år 2020 fick han slutligen hela 40 000 euro i ersättning.

via: Le Monde

Apprenons la solidarité aux petits en 2019... afin qu’ils puissent rappeler plus tard, ces bases de la bienveillance primordiales, aux grandes personnes !

Pubblicato da Frederic Desnard su Martedì 1 gennaio 2019

Vi har alla känt oss fast i ett repetitivt mönster och ett tråkigt jobb minst en gång i livet, men lyckligtvis hamnar inte alla som upplever denna jobbiga upplevelse i ett tillstånd av djup depression. Tyvärr kände Desnard sig "uttråkad" till den grad att han inte längre kunde arbeta - ett tillstånd som ledde till att han samlade på sig en orimlig mängd arbete som bokstavligen gjorde honom sjuk. Det Desnard led av var i grunden raka motsatsen till utbrändhet, som är en utmattning som ofta uppstår på jobbet.

😮 Frédéric Desnard llevó a juicio a su empleador porque tuvo "un agotamiento moral debido a la falta de carga de trabajo". Además, "se sentía avergonzado de cobrar por no hacer nada".

Pubblicato da Perú21.pe su Venerdì 19 giugno 2020

Situationen förvärrades när Desnard fick sparken år 2014 av sitt företag Interparfums, efter 7 månaders sjukdom. Mannens tillstånd var faktiskt inte det bästa: hans advokat rapporterade att "tristessen" hade gjort att han fick ett epileptiskt anfall medan han körde, vilket ledde till att han råkade ut för en olycka och låg i koma i flera dagar. Efter denna serie allvarliga incidenter blev Desnard officiellt sjukskriven. I fyra år jobbade han bara 20-40 minuter om dagen och ingen verkade bry sig, inte ens om han kom till jobbet i tid eller inte.

Hans känslor var en blandning av frustration och håglöshet: "Jag orkade inte göra någonting längre. Jag kände mig skyldig och skämdes över att tjäna pengar för ingenting. Jag kände att jag var osynlig i företaget."

Advertisement

Interparfums dömdes den 16:e mars 2018 för "trakasserier" av domaren i Paris Labour Court och därefter gick domstolen med på att betala ut 40 000 euro till Desnard.

Ingen av oss skulle vilja vara i Desnards ställe, men vi är säkra på att det finns många människor som han som inte kan vänta på att komma ut ur denna oändliga "tunnel".

Tags: WtfAbsurtBerättelser
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack