En desperat äldre kvinna går till mobiltelefon reparatören "för hennes barn ringer inte till henne" - TittaPaVideon.se
x
En desperat äldre kvinna går till…
Hennes ex vägrar att betala för det inställda bröllopet: hon säljer förlovningsringen som hade tillhört hans farmorsmor Han säger upp sig med 2 veckors varsel, men chefen hämnas med att säga upp honom med omedelbar verkan

En desperat äldre kvinna går till mobiltelefon reparatören "för hennes barn ringer inte till henne"

14 Januari 2022 • Av Titti Carlberg
1.096
Advertisement

Visste du att våra äldre lider av ensamhet mycket mer än du kan föreställa dig? När vi alla blir äldre får vi barn, vi blir föräldrar och efter år får vi även barnbarn, vi bildar familjer och vi "glömmer" den tid av omsorg och kärlek våra föräldrar har fyllt oss med i många års tid. Efter många år blir föräldrarna i sin tur mor- och farföräldrar, som i många fall bor långt bort ifrån sina barn och barnbarn, och som lider en tyst ensamhet och inre förtvivlan...

image: YouTube

Det här är den gripande historien om en äldre kvinna vid namn Aurora Hernandez, en kvinna som "förevigades" av säkerhetskamerorna i en telefonbutik dit hon hade gått, praktiskt taget desperat. När den gamla kvinnan kom in i butiken, gick hon direkt fram till teknikerna för att prata om ett problem med sin mobiltelefon. Aurora var gråtfärdig för hon var övertygad om att något var fel med hennes elektroniska enhet, hon sa att det nästan hade gått ett år som hon inte hade fått något samtal eller meddelanden från sina barn och barnbarn. Kanske var det något fel på hennes mobiltelefon? 

När Aurora Hernandez bad de anställda i telefonbutiken om en förklaring fick hon tårar i ögonen eftersom reparationen  skulle kosta cirka 1500 spanska pesos, och det var något som hon inte hade råd med. Men när hon var på väg därifrån, väldigt ledsen, gick en av de anställda fram till henne och sa att han skulle reparera hennes telefon utan att ta betalt för det.

När teknikern märkte att den gamla damens telefon fungerade perfekt, förstod han var problemet låg: den mycket svåra sanningen för kvinnan att möta berodde på att ingen av hennes barn eller barnbarn någonsin ringde henne och det var därför Aurora Hernandez var väldigt ensam. Så arbetaren i telefonbutiken tog sig friheten att ringa till några av Auroras släktingar för att uppmana dem att besöka den gamla damen oftare.

Och det gjorde de, dagen efter när kvinnan kom tillbaka till butiken för att hämta sin "trasiga" telefon hade hon sitt nästan nyfödda barnbarn i famnen. Aurora strålade av lycka och var verkligen glad för det oväntade besöket, teknikern lämnade tillbaka hennes telefon till henna och bad inte om betalt för det utförda arbetet: han hade genomfört en stor vänlighetsgest mot en kvinna som led mycket av ensamheten och det behövde hon inte betala!

Du kan se videon som tagits av säkerhetskameran här.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack