En 11-årig flicka söker jobb åt sin mamma på sociala medier: "Pappa finns inte längre och mamma är arbetslös" - TittaPaVideon.se
x
En 11-årig flicka söker jobb åt sin…
En kvinna sparar cirka 5000£ på sex månader med kuvert Hennes ex vägrar att betala för det inställda bröllopet: hon säljer förlovningsringen som hade tillhört hans farmorsmor

En 11-årig flicka söker jobb åt sin mamma på sociala medier: "Pappa finns inte längre och mamma är arbetslös"

15 Januari 2022 • Av Titti Carlberg
12.281
Advertisement

Sökande efter arbete har alltid varit ett problem som får återverkningar från generation till generation. I vissa länder verkar det dessutom ännu svårare. Det är inte förvånande att många unga kommer in i arbetslivet i en sen ålder, men en annan kategori som är mycket påverkad av problemet är 30- och 40-åringar, som anses vara för "gamla" för marknaden. Ändå kan det hända att man förlorar sitt jobb, kanske på grund av att företaget går i konkurs: vad ska man göra då? Man känner sig desperat och vet inte var man ska vända sig för att lösa problemet.

En 11-årig flicka tog tag i situationen när hon upplevde hennes mors desperata sökande efter ett arbete, hon tog de sociala medierna till hjälp för en viktig fråga om hjälp.

via: Leggo

Bara elva år gammal skrev hon en vädjan i grannskapets Facebookgrupp för att be om hjälp: mamma är arbetslös och söker jobb, kan någon hjälpa mig? Ett rop på hjälp som gick online den 5 januari 2022, och som det ligger en sorglig historia bakom.

"Nyligen förlorade jag min far och sedan dess hopar sig problemen" skrev flickan i inlägget på Facebook, "Vi skulle vilja börja leva normalt igen, men för det behöver vi lite hjälp. Jag tackar i förväg de som hjälper oss. Kontakta henne för vilket jobb som helst". Den ekonomiska situationen i en familj kan ändras på nolltid, och man måste vara uppmärksam och villig att göra många uppoffringar för att återhämta sig. Lyckligtvis har den här lilla tjejens vädjan fått många svar, både från de som ville erbjuda ett jobb till hennes mamma och från de som ville ge henne råd om hur man kan förbättra sitt CV och hur man söker efter de bäst betalda jobben.

Flickans mamma har erfarenhet både inom catering- och assistenssektorn och måste absolut hitta ett jobb efter makens för tidiga död på grund av en sjukdom. Många webbanvändare har erbjudit henne att arbeta i deras företag eller har rått henne att skriva till vissa personer som säkert kan hjälpa henne. Det som förvånar och samtidigt värmer hjärtat är just den boom av förslag och solidaritet som tog fart direkt.

Nu kommer kvinnan utvärdera alla erbjudanden och vi hoppas att hon snart hittar en plats där hon kan börja ett nytt kapitel i sitt liv. Hennes familj behöver det.

Lycka till!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack