Bästa vänner sen 60 år, de upptäcker att de är halvbröder: en otrolig historia - TittaPaVideon.se
x
Bästa vänner sen 60 år, de upptäcker…
En äldre kvinna vinner $300 på lotto och skänker hälften av pengarna till kassören i butiken där hon köpte lotten Barnen hatar kontakten av gräs och sand: den roliga videon visar deras reaktion (+VIDEO)

Bästa vänner sen 60 år, de upptäcker att de är halvbröder: en otrolig historia

17 Januari 2022 • Av Titti Carlberg
4.187
Advertisement

Ibland lyckas livet verkligen överraska oss; endast genom att korsa denna gemensamma väg som kallas existens kan vi se hur oväntade saker, tillfälligheter och ödet spelar en praktiskt taget grundläggande roll. Naturligtvis, om du läser denna otroliga berättelse blir du kanske övertygad om att det är just ödets osynliga hand som styr varje levande varelses öde, ofta på ett överraskande och oväntat sätt! 

via: CBS News

Alan Robinson and Walter Macfarlane, BFFs for 60 years, have discovered that they share more than just friendship.

Pubblicato da USA TODAY su Mercoledì 27 dicembre 2017

Detta är historien om Alan Robinson och Walter McFarlane, två män som föddes på Oahu på Hawaii med bara 15 månaders melanrum och under årens gång har de blivit bästa vänner. Alan har alltid vetat om att han är adopterad medan Walter växte upp hos sin mormor och kände aldrig sin biologiska far. De två träffades för första gången när de var mycket unga och gick i samma grundskola, och därifrån har de alltid varit tillsammans och har sedan dess varit vänner för livet. Dessutom har de, under större delen av deras liv, bott på 10 minuters gångavstånd från varandra, utan att veta att de faktiskt är släkt...

Allt förändrades när Walter McFarlane bestämde sig för att släktforska, sin biologiska familj, och fick möjligheten att surfa på en sida som jämförde olika släktträd upptäckte han sitt familjearv; tack vare hjälp från sin dotter Cindy, kunde Walter ta reda på mycket om sin familj, samtidigt som han fick veta att Alan, hans livslånga vän, hade en oväntad biologisk koppling med honom.

Till en början kom det som en chock för Walter: "När vi såg resultaten, upptäckte jag att Alan inte bara var min bästa vän utan även min halvbror. Jag hade en lillebror som jag förlorade när jag var 19 år, så jag har aldrig haft några brorsbarn. Jag var säker på att jag aldrig skulle lära känna min biologiska mor, och heller aldrig några släktingar..."

Nu när Walter och Alan har upptäckt att de är familj (de har samma biologiska mamma), delar de inte längre på sig, nu vet de om att de är halvbröder, ger de det rätta värdet åt deras unika vänskap som har varat i 60 år. Betyder inte det, trots allat, samma sak som att vara syskon?

Nu återstår det bara att säga grattis till dessa oskiljaktiga halvbröder och önska dem...minst 60 år till!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack