Han bjuder hem en tjej på middag och serverar en macka med skinka och hon lämnar honom för att han är "för fattig" - TittaPaVideon.se
x
Han bjuder hem en tjej på middag och…
Hon är 63 år gammal och är i väldigt god form - efter skilsmässan har hon ägnat sig helhjärtat åt träning En lärare har en tumör men har inga fler semesterdagar eller sjukdomsdagar att ta ut så kollegorna ger henne deras

Han bjuder hem en tjej på middag och serverar en macka med skinka och hon lämnar honom för att han är "för fattig"

12 Januari 2022 • Av sofia
3.575
Advertisement

Fattigdom är ett tillstånd som tyvärr delas av miljontals människor runt om i världen, som egentligen inte har någonting med en människas personlighet att göra men som tyvärr fortsätter att definiera vem man är. Ett inlägg på Facebook fick oss att fundera mycket över ämnet: en kille blev lämnad av sin flickvän för att han var "för fattig". Den unge mannen hade bjudit hem sin flickvän på middag och serverat henne en smörgås med ost och skinka, tillsammans med en flaska coca-cola. Det är en berättelse som utspelar sig i Argentina, där killen i fråga studerar på universitetet och samtidigt försöker tjäna lite pengar genom att klippa sina grannars gräsmattor.

Kan man älska någon bara för pengarna?


Ungdomarna som är huvudpersoner i denna berättelse verkade verkligen gilla varandra på riktigt, även om det hade varit "kärlek vid första ögonkastet". Killen, som ursprungligen kom från den västra delen av huvudstaden La Rioja, i Argentina, hade bjudit tjejen på middag. Eftersom han inte hade råd att ta med henne ut på restaurang planerade han att bjuda hem henne och servera det han hade och kunde köpa: två mackor med ost och skinka och två flaskor Coca-cola! Inbjudan var även en chans för att presentera tjejen för sina föräldrar. Kvällen gick dock inte som de hade tänkt sig, eftersom tjejen bestämde sig för att avbryta förhållandet just på grund av den låga sociala status som mannen tillhörde.
 
Vi behöver väl knappast säga att killen blev förkrossad. I inlägget skrev han: "Med det här inlägget vill jag att du ska veta att när du träffar någon måste du gå till den personen och berätta om det liv du lever, annars hamnar du kanske i min situation som blev lämnad för att jag är fattig. Kanske, om jag hade berättat för henne att jag var en enkel student som klippte folks gräsmattor, hade hon inte lagt märke till mig och jag hade inte blivit kär i henne. Hon kommer säkert att se det här inlägget, så jag vill inte nämna några namn".
 
 
 
 

Människor reagerade på olika sätt på mannens berättelse; å ena sidan är det tråkigt att se att det vid det här laget är pengar som styr, men å andra sidan har någon försökt ge den unge mannen bättre råd. Man brukar ju trots allt inte bli kär efter bara en kväll! Hur som helst verkade de flesta vara överens om att "det inte är någon ide att vara med sådana här människor" och vi kan inte göra annat än att hålla med.

Vad tycker du?

Tags: Berättelser
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack