En familj lämnar smutsiga blöjor på bordet på en restaurang - servitörens vädjan - TittaPaVideon.se
x
En familj lämnar smutsiga blöjor på…
En lärares nedlåtande ord ekar fortfarande 17 år senare, men idag har hon ett budskap hon vill dela med världen En bebis hittas på gatan på nyårsafton tillsammans med ett brev där det står att föräldrarna är för fattiga för att behålla henne (+VIDEO)

En familj lämnar smutsiga blöjor på bordet på en restaurang - servitörens vädjan

11 Januari 2022 • Av sofia
1.275
Advertisement

I vårt vardagliga liv tvingas vi bevittna många olika situationer. Många är positiva och trevliga, medan andra är ganska underliga.

Ofta kan vi knappt tro våra ögon. När vi ser människor utföra handlingar som vi aldrig hade kunnat föreställa oss att se och när människor inte verkar ha några som helst gränser, undrar man varför vissa personer inte inser att de beter sig illa. Historien vi ska berätta idag är ett sorgligt exempel på just detta.

Berättelsens huvudperson har publicerat sin upplevelse på Twittersidan @SoyCamarero. Precis som det drabbade honom drabbar det även många andra servitörer och han delade även ett foto på webben som bevis på hur illa människor kan bete sig.

"Snälla, om du har små barn, gör inte så här" är kommentaren från servitören när han finner röran av smutsiga blöjor som ligger kvar på bordet på restaurangen, där en familj precis hade ätit.

Vi behöver väl knappast säga att bilden fick många kommentarer från användare som tog hans parti. Enligt dem var kundernas beteende väldigt respektlöst gentemot servitören. Att tro att man kan behandla människor hur som helst bara för att man betalar är inte på något sätt rättvist och visar en stark respektlöshet. För att inte tala om att bebisarnas blöjor byttes och lämnades på ett bord där folk äter mat.

Tänk om någon hade gjort något liknande innan de kom till restaurangen? Skulle den här familjen ha velat sitta vid ett bord där andra människor lämnat skräp? I vissa fall borde man tänka efter och ta hänsyn till att man inte alltid har rätt att göra som man vill.

Flera personer som har läst och kommenterat servitörens inlägg på Twitter hävdar att ibland men inte alltid, är det som att vi när vi får barn känner oss fria att bete oss som vi vill, oavsett om vi skadar andra på något sätt. Vi kan mycket väl föreställa oss att det kan vara komplicerat att arbeta inom ett serviceyrke. Naturligtvis möter vi under många omständigheter vänliga och artiga människor, men andra gånger är människor bara respektlösa.

Twittersidan @SoyCamarero är en samlingsplats för erfarenheter från alla de som, liksom huvudpersonen i vår berättelse, arbetar på restauranger, barer och liknande, även för att öka medvetenheten om vad som händer i dessa sammanhang. Det är faktiskt viktigt att få människor att förstå att servitörer och servitriser med jämna mellanrum kan hamna i sådana här obehagliga situtationer och att man även som kund och mottagare av en tjänst bör tänka på deras välbefinnande.

Har du någonsin hamnat i en liknande situation? Tycker du att servitören har rätt att reagera så här?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack