En mamma blir synligt rörd när hon upptäcker att hennes son är piloten på hennes plan (+VIDEO) - TittaPaVideon.se
x
En mamma blir synligt rörd när hon…
Hon utesluter sin pojkvän från köpet av deras hus och han vägrar prata med henne i 3 dagar Han avstår sin hoverboard som han önskat sig av tomten för att ge den till ett mindre lyckligt lottat barn

En mamma blir synligt rörd när hon upptäcker att hennes son är piloten på hennes plan (+VIDEO)

27 December 2021 • Av sofia
17.304
Advertisement

Föräldrar är alltid väldigt stolta över sina barn och missar sällan chansen att visa detta öppet för någon. Det är en stor tillfredsställelse att få veta, några år senare, att man har fostrat ett barn som inte bara har uppnått utmärkta resultat på arbetsplatsen, utan som även har blivit en ansvarsfull och generös vuxen. Kort sagt, det finns ingen större tillfredsställelse för en förälder än att veta att man har fostrat en bra person! En stolt mamma filmades när hon klev ombord på ett plan, ovetandes om att piloten på hennes flyg var... hennes egen son! Hennes reaktion när hon ser sin son är underbar eftersom man verkligen kan se hur förvånad hon är över att ha hittat honom där, precis på hans flyg. Det säger sig självt att med en sådan här pilot kände mamman sig väldigt trygg under hela resan!

Mammor är alltid väldigt stolta över sina barn och de resultat de får. Piloten Gustavo Castañedas mamma kunde inte hålla tillbaka känslorna när hon plötsligt såg sin son i uniform: en förståelig känsla, med tanke på att sonen var piloten på hennes flygplan! De två hade inte sett varandra på ett tag och det är väldigt rörande att se dem kramas igen efter en lång tid.

Scenen spelades in och publicerades på TikTok, där videon fick många visningar. Kvinnan går lugnt med sin handväska och en resväska och när hon ska kliva på planet hittar hon sin son ståendes där för att välkomna henne. Hennes ögon vidgas och lyser upp av häpnad, sedan täcker hon sitt ansikte med sina händer, kanske för att dölja glädjetårarna.

I videon är det lätt att se hur överraskad mamman blev av närvaron av en av de mest speciella personerna i världen för henne och det är kanske just på grund av hennes reaktion som är så äkta och uppriktig som videon har visats så många gånger och fått så många positiva kommentarer.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack