Han har inte råd med en fest för sin dotter så han köper en tårtskiva med ett ljus på (+VIDEO) - TittaPaVideon.se
x
Han har inte råd med en fest för sin…
Han ser en kvinna svimma vid ratten och skadar sin egen bil för att rädda hennes liv De möter en hemlös och ber honom fira jul hemma hos dem

Han har inte råd med en fest för sin dotter så han köper en tårtskiva med ett ljus på (+VIDEO)

23 December 2021 • Av sofia
5.437
Advertisement

Det finns inget vackrare i världen än en förälders kärlek till sitt barn. För sina barn skulle man verkligen göra vad som helst, även om man kanske har stora svårigheter och inte ens vet om man kommer att kunna nå slutet av månaden. När allt kommer omkring, är ett barn som vi vet lyckligt när hans föräldrar och hans familj också är lyckliga, och även om man lever i fattigdom krävs det väldigt lite för att tillsammans kunna njuta av att vara nära varandra, sammanlänkade av ömsesidig kärlek.

Detta är något som Antônio Carlos Ferreira da Silva, en 28-årig pappa som bor i Brasilien med sin familj och som har en femårig dotter vid namn Emanuelly Fayad, vet mycket väl. Antonio jobbar som murare men tjänar inte särskilt mycket och därför hamnade han i stora svårigheter när han insåg att han inte hade tillräckligt med pengar för att kunna anordna en ordentlig födelsedagsfest för sin lilla Emmanuelly.

Den här pappan ville inte se sin lilla flicka gråta, så han bestämde sig för att han i alla fall skulle se till att göra den dagen riktigt speciell, på sitt eget lilla sätt och med en gest som filmades och lades upp på Instagram och som värmde hjärtat på många människor...

Eftersom han inte hade några pengar för att anordna en ordentlig födelsedagsfest, köpte Antonio en tårtskiva, satte ett vackert ljus på den och tog med den hem, till sin dotter Emmanuellys stora förvåning. När den lilla flickan såg sin pappa närma sig henne med tårtskivan på ett fat och ett ljus på som tändes och lyste upp rummet, kunde 5-åringen inte tro sina ögon, hon förväntade sig inte en sådan överraskning och brast därför ut i gråt. Men det var glädjetårar såklart.

Den gripande scenen filmades av Larissa Cristina Fayad Silva, Antonios fru och Emmanuellys mamma och som videon som du kan se nedan visar, hade pappa Antonio inte kunnat återvända från jobbet tidigare för att kunna fira sin dotters femårsdag, så när han väl avslutat sitt arbetspass på byggarbetsplatsen fick han den söta och rörande idén att köpa en kaka, ett ljus och att göra den dagen speciell för sin dotter Emmanuelly.

Advertisement

Är inte denna stund mellan far och dotter rörande?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack