Hon blev inte bjuden på sin kompis bröllop för att hon är snyggare än bruden - TittaPaVideon.se
x
Hon blev inte bjuden på sin kompis…
En arbetslös man hänger upp en skylt på sin cykel för att erbjuda studiestöd och hans liv förändras på ett ögonblick Hon brukade vara hemlös, men nu har hon öppnat ett bageri som erbjuder jobb åt behövande människor

Hon blev inte bjuden på sin kompis bröllop för att hon är snyggare än bruden

20 December 2021 • Av sofia
1.229
Advertisement

En väns bröllop är en händelse man bara inte får missa, som varken bruden eller hennes vänner någonsin skulle ge upp för allt i världen. Men vad händer om bruden är avundsjuk på sin väns utseende? Otroligt men sant kan detta dock hända! En ung kvinna vid namn Alena, som på TikTok kallar sig "alena yildiz", delade en video där hon hävdar att en av hennes bästa vänners bröllopsinbjudan har tagits tillbaka. Anledningen till detta är att Alena ser mycket vackrare ut än bruden med sin gnistrande och mycket eleganta klänning. Alena kunde självklart ha bytt klänning, om bara bruden hade talat om att det var det som var problemet tidigare, men det verkliga problemet är att det var bruden själv som hade valt ut hennes klänning.

Det som är tänkt att vara en händelse där man får dela sin lycka med vänner och familj visade sig förvandlas till en riktig katastrof, åtminstone för Alena.

21-åringen var i slutändan inte med på sin väns bröllop, eftersom hon anklagades för att vara "vackrare än bruden". Det är förståeligt att bruden vill ha all uppmärksamhet riktad mot sig själv på sin bröllopsdag, men hur acceptabelt är det att utesluta en vän från en sådan speciell dag? Alena befann sig från en dag till en annan utan sin vän och utan att få delta vid bröllopet. Det verkliga problemet är dock att klänningen som Alena skulle ha på sig vid det stora evenemanget hade blivit speciellt utvald av bruden, som ville försäkra sig om att ingen av hennes gäster såg bättre ut än hon. Med Alena misslyckades hennes strategi dock totalt. Bruden kunde inte göra något åt sin väns obotliga skönhet, förutom att undvika att bjuda henne på sitt bröllop!

En användare skrev att brudens beteende är förståeligt och att Alena kunde ha bytt klänning och den unga kvinnan svarade att hon insåg att detta skulle ha kunnat vara ett alternativ, men att hon blev informerad i sista minuten av bruden och att hon därför inte hade hunnit köpa en ny klänning (för att inte glömma att det faktiskt var bruden som valt hennes klänning).

"En nära vän till mig bjöd inte mig på sitt bröllop för att hon tyckte att jag såg bra ut i klänningen som hon hade valt ut åt mig" är den bittra kommentaren från Alena som till slut stannade hemma på bröllopsdagen.

Vad tycker du om saken? Gjorde bruden rätt i att utesluta sin vän, för att hon skulle slippa känna sig obekväm, eller borde hon ha agerat annorlunda? Låt oss få veta i kommentarerna!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack