"Jag älskar dig!" en ettårig pojke tar farväl av sin storebror som ska plugga på college på det allra sötaste sättet (+VIDEO) - TittaPaVideon.se
x
"Jag älskar dig!" en ettårig pojke…
Den här taxichauffören erbjuder gratis åkturer till föräldrar som kör sina barn till sjukhuset Han lägger upp bilder på sitt husbygge och några människor startar en insamling för att hjälpa honom

"Jag älskar dig!" en ettårig pojke tar farväl av sin storebror som ska plugga på college på det allra sötaste sättet (+VIDEO)

10 Januari 2022 • Av sofia
13.067
Advertisement

Tänk så mycket kärlek det kan finnas mellan bröder! Det finns en video som snabbt har blivit viral där Lisa James äldsta son, mamman till den oemotståndliga lilla huvudpersonen i den här historien, ska åka iväg för att studera på college. Det verkar som att den ettårige brodern till en början inte bryr sig särskilt mycket, men sedan blir hälsningsutbytet allt mer intensivt mellan dem. En lillebror som är distraherad av sin mat och som inte verkar lyssna på sin äldre bror som är på väg att gå, men som sedan förvandlas till ett utbyte av "Jag älskar dig!" som aldrig verkar ta slut.

Den lille killen, som sitter på barnstolen, är uppslukad av sin tallrik barnmat och verkar inte ens lägga märke till sin storebror som ska iväg till college, men när hans storebror säger hej då till honom och säger att han älskar honom, svarar han omedelbart "Jag älskar dig!" med övertygelse. "Jag älskar dig!" upprepar hans storebror och så fortsätter deras avsked. En ny lek mellan bröder och en väldigt söt video som mamma Lisa stolt har lagt ut på nätet.

"Den lilla killen är verkligen busig" sa hans mamma "men han är så kärleksfull att alla älskar honom. Även om det är bättre att inte titta alltför noga på hur han äter sin soppa!"

Spreading Some Love!! I can surely use some today!!✌🏾❤💡 "I LOVE YOU!": "My oldest is headed back to college and his younger brother had to let him know how much he loves him." 📹: @iammarilynmm ❤️

Pubblicato da Lisa James su Giovedì 2 dicembre 2021

På nätet kom det många roliga kommentarer: "Kom igen lillkilen", skriver en kille "du gjorde din brors dag lite bättre och... min också!" "Bra jobbat mamma Lisa" skrev en kvinna "du bör vara stolt över din familj. Gud vad svårt det måste vara att städa ditt kök efter den måltiden!"

Även om du inte har en lillebror, se den här korta videon - den kommer att värma ditt hjärta!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack