En pappa som är frisör klipper håret på sin 18 dagar gamla son som att han var vuxen - TittaPaVideon.se
x
En pappa som är frisör klipper håret…
En farmor ger sina 5 barnbarn likadana pyjamasar, men lämnar det 6:e utanför för att det är ett halvsyskon - bilden som upprört många människor på nätet Han adopterar sin föredetta frus son och visar hela världen vad det verkligen innebär att vara pappa

En pappa som är frisör klipper håret på sin 18 dagar gamla son som att han var vuxen

14 December 2021 • Av sofia
3.640
Advertisement

Bebisar behöver mycket omsorg och uppmärksamhet och de måste följas under sin uppväxt av kärleksfulla och samvetsgranna föräldrar. En förälder bör försöka se till att barnet inte saknar något, redan från första början: rätt näring, ordentligt med sömn, regelbundna kontroller hos barnläkaren och såklart massor av kärlek! En bebis behöver verkligen all denna uppmärksamhet, men om man ska vara ärlig behöver den knappas en trendig frisyr, eller vad tycker du? Vi gjorde just det exemplet eftersom en pappa blivit hårt kritiserad efter att ha lagt upp en video där han klippte sin 18-dagar gamla sons hår. Vi är säkra på att det barnet förmodligen får ordentligt med kärlek från sina föräldrar, men var det verkligen nödvändigt att klippa håret med sax och rakhyvel?

Det faktum att denna pappa är en professionell frisör motiverar inte ett sådant olämpligt val som att klippa håret på en nyfödd bebis. Vi måste tänka på att bakom denna frisyr finns det ingen medicinsk motivation och det representerar inte ett sätt att underlätta för barnet under sömnen, som att till exempel få honom att lida mindre av värmen. Den enda uppenbara anledningen är att hans pappa helt enkelt ville ge honom en "trendig" frisyr. Användare som såg videon blev rasande och kritiserade starkt denna frisörpappa, ägare till salongen Barberia Guetopower. Nyfödda bebisar behöver inte klippa håret, särskilt inte under de första tre månaderna av livet, om det inte finns medicinska skäl för att göra det och i så fall bör barnläkaren sköta det, inte en frisör.

Som du kan se på videon klippte den här pappan barnets hår som om han vore en vuxen. På sidorna av huvudet klippte han faktiskt håret väldigt kort, medan han i mitten lämnade lite längd. Den lilla pojken sov hela tiden medan hans pappa försiktigt använde sax och rakhyvel för att klippa håret, men han hade garanterat inget att säga till om och det var det som gjorde många användare upprörda.

Kort sagt, den här pappan ville bara att hans son skulle ha en snygg klippning, men han tänkte inte på hur extremt olämplig hans gest var eftersom sonen bara är 18 dagar gammal. Vi hoppas att han inser detta och att han istället fokuserar på de viktigaste aspekterna av sitt barns tillväxt!

Tags: BarnHårBerättelser
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack