En budbärare ser en äldre kvinna med Alzheimers på gatan och stannar sin skåpbil för att köra hem henne - TittaPaVideon.se
x
En budbärare ser en äldre kvinna med…
Hon föder två tvillingtjejer sex år efter att ha fått två tvillingpojkar En servitris får sparken för att hon tagit emot dricks på 4 400 och vägrat dela den med sina kollegor (+VIDEO)

En budbärare ser en äldre kvinna med Alzheimers på gatan och stannar sin skåpbil för att köra hem henne

15 December 2021 • Av sofia
3.978
Advertisement

Även de allra minsta gesterna kan göra stor skillnad och förändra dagen till det bättre för de mindre lyckligt lottade eller de som är i svårighet. En sak som Wilmar vet mycket väl, en snäll och professionell leveranskille som kliver ombord på sin skåpbil varje dag för att dela ut brev och paket som beställts av invånarna i Franklin Park, New Jersey. En morgon, medan han utförde sina vanliga leveranser, stötte han på en person som gjorde honom till huvudpersonen i en extraordinär historia om vänlighet och medkänsla...

via: Ring

En helt vanlig morgon på jobbet körde Wilmar förbi i sin skåpbil i förorten Franklin Park, när han såg en 92-årig kvinna vandra runt ensam på gatan. Något hade gjort Wilmar misstänksam och så här beskriver han själv händelsen: "Jag höll på med mina leveranser och såg plötsligt den här gamla damen gå förbi mig på gatan. Hon vinkade åt mig, vilket inte är konstigt, folk hälsar ofta när man arbetar som bud. Men hon vinkade åt mig som om någonting hade hänt..."

Av denna anledning klev Wilmar ur sin leveransbil, kontrollerade att kvinnan var okej och märkte sedan att den äldre damen hade ett medicinskt larmarmband. Wilmar kände sig tvungen att göra något så han ringde larmnumret som var stämplat på armbandet och såg till att göra en väldigt speciell "leverans" till kvinnans hus, som visade sig heta Gigi, vara 92 år gammal och tyvärr led av Alzheimers.

När Karen, Gigis barnbarn, hörde budbäraren Wilmars röst som skötte leveranserna i området i andra änden av porttelefonen, kunde hon inte tro sina ögon. Hon öppnade dörren och såg sin mormor Gigi bredvid honom, synligt förvirrad men glad över att ha hittat hem tack vare den där snälla mannen som tillfälligt hade pausat sitt arbete som bud för att göra en mycket speciell leverans i form av en trygg och säker mormor vid namn Gigi.

Karen berättade tacksamt vad som hände: "Jag upplever att Wilmar till och med gjorde mer än han kunde ha gjort. Vi har en sån där bra sammanhållning och gemenskap här, så pass nära att om en budbärare ser något som händer som inte är som det ska kommer han att säga: Jag ska se till att ta hand om mina kunder, för det här är inte bra."

Bra jobbat Wilmar!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack