"Wow, han älskar dig även om du är tjock" Killen försvarar sin flickvän och ger mobbarna svar på tal - TittaPaVideon.se
x
"Wow, han älskar dig även om du är…
Några praktiska tips för att få batteriet på din telefon att vara längre om den laddar ur för snabbt De säger att hon inte kan få barn, men sedan blir hon gravid och föder tre barn på bara ett år

"Wow, han älskar dig även om du är tjock" Killen försvarar sin flickvän och ger mobbarna svar på tal

04 December 2021 • Av sofia
28.980
Advertisement

När man är ung är man tyvärr lättpåverkad och ofta är det just under skolåren som fall av mobbning dyker upp. I en grupp tenderar all elakhet att komma ut hos de som dömer och känner sig skyddade av sina vänner som också mobbar. Detta är ett fenomen som även är lätt att hitta på nätet, bakom en skärm och ett tangentbord, i absolut anonymitet eller maskerade av vilket smeknamn som helst, finns det många som känner sig fria att döma andra utan några som helst hinder.

Madison var så lycklig över att gå på balen med sitt livs stora kärlek, Tre Booker, men någon elak människa bestämde sig för att försöka förstöra hennes entusiasm genom att kommentera på hennes bilder som lagts upp precis innan den stora händelsen. Som tur var höll Tre inte tillbaka inför kommentarerna mot sin flickvän och svarade som en sann gentleman.

Madison och Tre har varit tillsammans sedan gymnasiet och är till och med gifta idag. Vid den tidpunkten inträffade dock något mycket sorgligt för dem båda, precis på baldagen. En kväll som kanske borde ha varit den vackraste dagen på hela skolåret riskerade att ta en dålig vändning. Madison hade lagt ut några bilder på Twitter på sig själv och Tre uppklädda i eleganta kläder, redo för balen. Hon var klädd i en vacker glittrig rosa klänning, medan Tre hade kommit och hämtat henne i kavaj med vit skjorta och en rosa fluga, som matchade hennes klänning.

Kärleksparet var väldigt lyckliga och bilderna visar all deras spontanitet och harmoni. Synd att det, förutom de snälla kommentarerna från vänner och familj, även kom några väldigt obehagliga kommentarer som rörde Madisons utseende: "Wow, han älskar dig även om du är tjock". En grym kommentar vars enda syfte var att såra, utan någon uppenbar anledning, en ung kvinna som verkligen inte förtjänade att bli kränkt. Hennes pojkvän, Tre, ingrep offentligt med kommentarer för att försvara Madison: "Älskling du är inte tjock, Gud skapade dig just för mig. Du är perfekt."

Advertisement
Den unge mannen lade sedan till en annan kommentar: "Vissa anklagar mig för att vara för en mjukis eftersom jag alltid lägger upp saker om dig ... men jag bryr mig inte ... jag vill att alla ska veta hur mycket jag älskar dig."
 
En vacker kärleksförklaring som efter det skamliga meddelandet från en anonym användare gjorde att bilderna på paret blev virala. Många berömde Madisons vackra klänning och Tres mod vid detta tillfälle.
 
 
 

Kärlek vinner över alla fördomar och hat, och Madison och Tre har verkligen bevisat detta för resten av världen. Ingen borde någonsin ta sig friheten att döma en annan persons utseende, ännu mindre om du är en främling som gömmer sig bakom en skärm. Under tiden gifte sig Tre och Madison för mellan dem var det verkligen äkta kärlek, fast det hade vi ärligt talat aldrig tvivlat på!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack