x
Grannarna fortsätter att förstöra…
En flicka blir rörd när hon ser sin nyfödda lillasyster för första gången (+VIDEO) En 30-årig son vägrar flytta hemifrån så föräldrarna vänder sig till en domare och fallet slutar i domstol

Grannarna fortsätter att förstöra hans staket så han ersätter det med cement och förstör 8 av deras bilar

28 November 2021 • Av sofia
136.732
Advertisement

Samlevnad med grannar förvandlas ofta till en riktig mardröm, så pass mycket att det för vissa till och med blir en anledning till att flytta. Det krävs mycket tur för att hitta respektfulla grannar och den här familjens historia är ett tydligt bevis på det. En tjej vid namn Miha berättade den märkliga historien om hennes familj som ständigt bråkade med grannarna på grund av ett staket som ständigt revs ner eller förstördes. Berättelsen utspelade sig i en liten by på Balkan och tjejen kommenterade hur hela staden är bebodd av lite galna människor. Till slut lyckades hennes pappa hitta en lösning som till viss del fick tyst på de irriterande grannarna, nämligen att bygga en liten betongbarriär så att ingen kunde förstöra hans staket och växterna i hans trädgård med sina bilar.


image: Reddit

Miha berättar att hennes familj äger en liten bit mark framför sitt hus, som har direkt utsikt över gatan. Denna del av marken borde i teorin vara fyrkantig, men familjen bestämde sig för att "släta ut" hörnet genom att skapa ett staket och en välvd häck av växter, vilket skulle underlätta svängen för förbipasserande bilar. En vänlig gest som dock var helt bortkastad, eftersom den lilla bit mark de ägde, som nu framstod som en integrerad del av vägen, inte var asfalterad och grannarna klagade över att det borde vara Mihas föräldrars uppgift, som är ägare, att lösa detta. I 20 år har grannarna inte gjort annat än att fortsätta förstöra häcken och staketet för Mihas familj med sina bilar. Det verkar som att praktiskt taget alla grannar misslyckas med att ta rätt mått varje gång de skulle svänga och det slutade med att de förstörde häcken. Mihas pappa utarbetade sedan en plan för att hämnas.

image: Reddit

Till en början satte pappan ut tunnor fulla med stenar i gatuhörnet, men grannarna fortsatte att köra på dem med sina bilar varje gång de svängde. Strax därefter, förutom grannarnas ständiga klagomål, var tunnorna praktiskt taget oanvändbara. Vid den tidpunkten kom han på en mer effektiv lösning, nämligen att gjuta en betongkant framför sin häck och forma den efter hörnet. Grannarna fortsatte att inte vara försiktiga och köra på den, men den här gången var det de som förlorade på det eftersom deras bilar skadades allvarligt! Miha sa att 8 av grannarnas bilar förstördes med denna lilla skyddande betongkant. 

Även om grannarna alltid har hotat pappan (som är polis) med att ringa polisen gjorde de det aldrig eftersom de vet att de har fel. Vad ska man säga, de kanske lär sig att vara mer försiktiga när de kör och att respektera sin stackars granne...så länge de inte vill köpa en ny bil varje månad!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack