En flicka blir rörd när hon ser sin nyfödda lillasyster för första gången (+VIDEO) - TittaPaVideon.se
x
En flicka blir rörd när hon ser sin…
8 saker du aldrig bör slänga i brasan för att få igång elden Grannarna fortsätter att förstöra hans staket så han ersätter det med cement och förstör 8 av deras bilar

En flicka blir rörd när hon ser sin nyfödda lillasyster för första gången (+VIDEO)

28 November 2021 • Av sofia
6.039
Advertisement

När man är ensambarn vill man ofta att en lillebror eller syster ska komma eftersom man vill ha någon att kunna leka med. Och det är därför som många föräldrar ofta får frågan om en lillebror eller syster när de frågar sina barn vad de önskar sig till jul eller till födelsedagen. Andra barn, å andra sidan, visar inte särskilt mycket entusiasm när det är en bror eller syster på väg som de kommer att bli tvugna att dela sina föräldrars uppmärksamhet med. En sak som är säker är att lilla Addy, som bara 6 år gammal, har visat sig vara mer än lycklig över att få träffa sin nya lillasyster. I en video som hennes föräldrar delade på Facebook kommer den lilla flickan in på sjukhuset och börjar gråta av glädje så fort hon ser sin mamma med bebisen i famnen.

Addy meets Maddy for the 1st time "For licensing/commercial usage, please contact licensing@rumble.com"

Pubblicato da Dale Benson su Mercoledì 16 ottobre 2019

Addys föräldrar visste att den lilla flickan var väldigt exalterad över sin lillasysters ankomst och de visste redan att deras äldsta dotter hade tagit emot nyheten med glädje, men de trodde inte att hon skulle få en sådan stark känslomässig reaktion. Ännu en anledning för hennes föräldrar att filma den rörande scenen redan från början! Lilla Addy verkar faktiskt märkbart upprymd redan efter att ha tagit de första stegen in på sjukhusrummet och när hon sedan ser sin mamma på sängen som håller lillasystern i famnen som hon förstås aldrig sett förut, brister hon ut i glädjetårar. Inte konstigt att videon har visats mer än 380 000 gånger!

Addy verkar bli alldeles överväldigad av känslor när hon ser sin nyfödda lillasyster: "Hon är så gullig" är vad hon säger vid åsynen av den där lilla flickan som är hennes lillasyster. Mamman kunde såklart inte hålla tillbaka tårarna inför sin dotters reaktion och till slut grät de av lycka tillsammans. I det ögonblicket bildade Addy också ett speciellt band med sin lillasyster som hon definitivt aldrig kommer att glömma.

Det är faktiskt riktigt svårt att inte bli rörd av att se den här videon!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack