x
En skåpbil tappar alla pengar som den…
Ägaren till en mataffär ser en kille stjäla snacks, men istället för att ringa polisen erbjuder han honom bättre mat Shopping på nätet: 11 personer som har gjort förhastade köp och blivit besvikna

En skåpbil tappar alla pengar som den transporterar och hela gatan fylls av sedlar - en absurd scen (+VIDEO)

24 November 2021 • Av sofia
1.325
Advertisement

Vad skulle du göra om du plötsligt befann dig framför en hög med sedlar? Skulle du ta dem och springa iväg med bytet eller ställa dig själv den urgamla frågan om huruvida de inte tillhör andra människor och om du kanske borde lämna tillbaka dem? Det finns inget exakt svar på den frågan, även för att var och en av oss vet i våra hjärtan att ingen riktigt kan motstå lockelsen av en stor summa pengar, och framförallt kunde inte alla de bilförare som stannade sina bilar på en motorväg i Kaliforien på grund av en mycket speciell lastbil göra det!

via: Daily Star

Den otroliga historien vi ska berätta idag hände på en mycket trafikerad motorväg strax utanför Carlsbad i Kalifornien. En pansarlastbil som tillhörde Federal Deposit Insurance Corporation tvingades stoppa trafiken efter att ha insett att något var fel. Alla påsar med sedlar som föraren transporterade hade inte bara öppnats, utan på grund av bakluckan som plötsligt hade öppnats på vid gavel, hade den enorma mängden dollarsedlar bokstavligen börjat strömma ut på den traffikerade vägen. En absurd scen som såg ut att komma från inspelningen av en actionfilm, men som istället faktiskt ägde rum på riktigt.

Föraren till bilen försökte först plocka pengarna innan han insåg att han inte hade någon chans, eftersom han hade upptäckt för sent att alla påsar som innehöll de amerikanska sedlarna bokstavligen hade spillts ut på motorvägen och alla förare som i vid det tillfället befann sig vid samma plats, fast i trafiken strax utanför Carlsbad, kunde inte låta bli att stanna sina bilar, kliva ut ur dem med en chockad, förvånad och bestört blick och börja plocka upp alla sedlarna som låg på asfalten.

Advertisement

En helt otrolig scen som på mycket kort tid preds runt om i världen, särskilt när fitnessinfluencern Demi Bagby, som befann sig på motorvägen i det exakta ögonblicket, spelade in allt med sin smartphone och publicerade det på sin mycket populära profil på Instagram. Scenen var verkligen paradoxal: dussintals människor klev alla ur sina bilar för att plocka sedlarna som hade läckt från lastbilen.

Synd bara att de pengarna inte tillhörde dem, utan Federal Deposit Insurance Corporation och att de tvingades lämna tillbaka dem till finansinstitutets kontor i metropolen San Diego. Vad skulle du ha gjort i denna paradoxala situation? Skulle du ha sprungit iväg med bytet eller skulle du ha fått dåligt samvete?

Kolla in videon som lades upp av Demi Bagby nedan:

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack