På födelsedagsmiddagen dyker familjen inte upp: en man bjuder in restaurangens kunder att sjunga "Ja må han leva" för honom. - TittaPaVideon.se
x
På födelsedagsmiddagen dyker familjen…
Kvinna i rullstol går på sin bröllopsdag

På födelsedagsmiddagen dyker familjen inte upp: en man bjuder in restaurangens kunder att sjunga "Ja må han leva" för honom.

19 November 2021 • Av Hanna Birgitta Nilsson
501
Advertisement

När vi ​​är omgivna av tillgivenhet och kärlek från familjen, är vi mycket lyckligt lottade. Även i de svåraste stunderna i ens liv, både i sorg och glädje, vet vi att det alltid finns minst en person som kan hjälpa oss, utan att be om något i gengäld. Att ha en familj som älskar oss är en dyrbar skatt som kan avundas, ibland är det en stor förmögenhet som vi underskattar. En 61-årig insåg att familjen inte alltid kan betyda allt här i livet...

Den här gripande historien hände på en restaurang i Boca del Rio, Mexiko, när en 61-årig man skulle fira sin födelsedag. Han kom dit ensam och efter att ha satt sig vid bordet som han hade bokat, väntade mannen på att hans familj skulle komma för att fira alla tillsammans. Efter en stund fick han ett sms. När mannen, som heter Eduviges Villatoro, läste vad som stod i sms:et insåg han att ingen i hans familj skulle komma för att fira hans 61-årsdag, och då blev han väldigt ledsen...

Men sedan fick Eduviges en briljant idé att se till att inte kasta bort den där mycket viktiga dagen för honom. Han involverade alla gäster på restaurangen genom att be dem om en verkligt modig och kanske hjärtskärande tjänst: "Snälla ursäkta mig, om jag ber om uppmärksamhet. Idag är det min födelsedag, jag är 61 år gammal och jag ville fira med min familj. Jag satt här och väntade på att mina barn och barnbarn skulle komma, men ingen kom. Alla som vill kan komma och sitta med mig och fira min födelsedag. Jag skulle också vara tacksam om ni kunde sjunga en liten födelsedagssång för mig."

När de andra gästerna på restaurangen lyssnade på de orden fulla av känslor kunde de inte låta bli att resa sig upp och högt sjunga den "ja må han leva"!

Advertisement

Då tänkte ägarna till restaurangen i Boca del Rio att om familjen Eduviges inte dök upp för att fira, så skulle de se till att ordna en riktig fest med restaurangens gäster, med tårta som restaurangen bjuder på: en speciell födelsedag för en mycket speciell person!

Även om Eduviges närmaste familj inte dök upp på hans födelsedag, fann den här 61-årige mannen att vänlighet och tillgivenhet kan komma även från de mest främmande människorna.. Om vi ​​har en kärleksfull familj att lita på har vi mycket tur, men låt oss alltid komma ihåg detta: Ibland är familjen inte allt i livet!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack