Kvinna i rullstol går på sin bröllopsdag - TittaPaVideon.se
x
Kvinna i rullstol går på sin bröllopsdag
På födelsedagsmiddagen dyker familjen inte upp: en man bjuder in restaurangens kunder att sjunga Pappa betalar skolmatsalens avgift på 1 800 pund till de andra barnen:

Kvinna i rullstol går på sin bröllopsdag

19 November 2021 • Av Hanna Birgitta Nilsson
1.307
Advertisement

Så länge du lever är ingenting omöjligt, varje hinder kan övervinnas på ett briljant sätt om du har uthålligheten och styrkan att möta varje berg som står i vägen för vårt mål med huvudet högt. Alla har inte karaktären att möta de svårigheter som livet ställer framför oss, och det är verkligen inte en defekt; men inför vissa berättelser om mod och inre styrka kan vi inte låta bli att stå upp och applådera för dessa exceptionella människor ...

Idag vill vi berätta en vacker kärlekshistoria från 2014 mellan ett par fulla av liv och passioner; hans namn är Jay Bloomfield, hon heter Chelsie Hill; paret träffades ungefär fyra år efter att tjejen hamnade i rullstol. Förlamad från midjan och nedåt tappade Chelsie aldrig modet och gav aldrig efter för sorg och förtvivlan. Tack vare sin Instagramkanal har hon samlat på sig många följare och med tiden har hon blivit en riktig kämpe på sociala medier för kampen för lika rättigheter för funktionshindrade som tvingas leva sitt liv i rullstol.

När hon träffade Jay visste hon mycket väl att han var mannen i hennes liv, så de bestämde sig efter en tid för att gifta sig; en oförglömlig händelse som Chelsie redan visste i sitt hjärta att hon ville göra den ännu mer speciell.

Hon sa: "Först och främst skulle jag vilja betona att det inte är något fel med att sitta i rullstol. Men för mig, när jag växte upp, har jag haft denna önskan att gå på min bröllopsdag. Inte för att mitt handikapp hade tagit ifrån mig något men jag ville bara känna det där hjärtat mot hjärtat som skapas i det ögonblicket och vara där öga mot öga med honom. Det var verkligen något väldigt viktigt för mig."

Tack vare en specialsydd bröllopsklänning, hjälpmedel till benen och en rullator kunde Chelsie gå arm i arm med sin far och längs gången i kyrkan som hade valts ut som plats för deras extraordinära bröllop. Ni kan föreställa er Jays ansikte när han såg sin älskade brud närma sig honom mot altaret gåendes och med rullatorn. Jay brast ut i tårar!

Advertisement

En känsla som fångades perfekt av de vackra professionella fotografierna av Asha Bailey, som på sin TikTok-profil publicerade några av de mest spännande och meningsfulla bilderna från det oförglömliga bröllopet,

Grattis till Jay och Chelsie!
 
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack