Den här pojken kramar sin första hund och kan inte hålla tillbaka tårarna på grund av alla starka känslor (+VIDEO) - TittaPaVideon.se
x
Den här pojken kramar sin första hund…
En autistisk flicka blir vän med en sophämtare: 15

Den här pojken kramar sin första hund och kan inte hålla tillbaka tårarna på grund av alla starka känslor (+VIDEO)

28 November 2021 • Av sofia
2.099
Advertisement

Att ha en hund i hemmet när man har barn kan vara en riktig gåva från ovan eftersom barn verkar kunna knyta an till sina husdjur väldigt lätt och kan lära sig nya aspekter av socialisering och en känsla av ansvar gentemot en annan levande varelse. Naturligtvis är det en förutsättning att både barnet och hunden växer upp i en familj som vet hur man ger dem kärlek och som lär barnet att respektera djur och att ta hand om dem. Vi måste alltid komma ihåg att hundvalpar inte är leksaker och att man inte bara kan tröttna på dem efter de första månaderna. Den lilla pojken som är huvudpersonen i den här korta videon verkar verkligen inte vilja ge upp sin nya hund inom någon snar framtid och detta gör oss väldigt glada.

En hundvalp är inget annat än en försvarslös liten varelse som kommer in i våra liv och hem och bara ber om att få lite kärlek. Hundar är kända för att vara mycket lojala och trogna gentemot sina ägare - en hund kommer aldrig att bedra sin familj. Den lilla huvudpersonen i videon kunde bokstavligen inte hålla tillbaka tårarna, när de gav honom en hundvalp i famnen och sa: "Från och med idag är den här hunden din". Barnet hade nog inte förväntat sig att få en så vacker och viktig gåva och det var därför hans reaktion var så kraftig. Ett hysteriskt gråt som faktiskt döljer mycket glädje och starka känslor inför denna fantastiska nyhet. Barnet kramar hunden och pussar på hans rygg och har fortfarande svårt att tro att den valpen kommer att vara en del av hans liv.

En stund av enorm lycka och starka känslor även för hans föräldrar, som filmade allt med sina mobiltelefoner och försäkrade sin son: "Oroa dig inte, den är din... den är din!". I kommentarerna till videon skrev en del personer att de hoppas att den lille killen kommer att behålla samma tillgivenhet för hunden som han har nu, även under de kommande åren. Vi är övertygade om att denna hund har blivit en del av en kärleksfull familj!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack