Två bästa vänner bestämmer sig för att skaffa ett barn och delar ansvaret även om de inte är ett par - TittaPaVideon.se
x
Två bästa vänner bestämmer sig för…
En flicka som hade blivit kidnappad lyckas rädda sig själv tack vare en hjälpgest hon lärt sig på sociala medier En handikappad man utan pengar ringer desperat polisen: de kör hem mat och ljus

Två bästa vänner bestämmer sig för att skaffa ett barn och delar ansvaret även om de inte är ett par

18 November 2021 • Av Hanna Birgitta Nilsson
1.510
Advertisement

Den traditionella familjen, förstådd som barn som nödvändigtvis behöver en biologisk mamma och pappa, har förändrats mycket under de senaste decennierna. Oavsett om du håller med om de nya trenderna eller inte, är det säkert att ett barn behöver föräldrar som tar hand om det på bästa möjliga sätt och som älskar det. Journalisten Agustina Kämpfer valde till exempel att bli gravid med sin bästa vän, kocken Agustín Badaracco. Även om det inte är ett "typiskt" och traditionellt par, älskar de två vännerna varandra och har valt att dela detta ansvar, trots att de inte är inblandade i en kärleksrelation.

Även om det kan tyckas konstigt, beskriver kvinnan sin relation till sin kockvän så här: ”Från tidig ålder var vi väldigt nära, vi gick båda igenom svåra stunder i våra liv, vi bröt upp efter många års relationer men vi tappade aldrig kontakten. En dag träffades vi på en restaurang och tog några glas vin." Resten, som Augustinus berättar, kom av sig själv. Kvinnan, mycket populär på Instagram, förklarade födelsen av sin son Juan, hennes livs stora kärlek.

När det kom till att skaffa barn var de båda mogna för att kunna bestämma sig för att skaffa dem och att dela detta enorma ansvar även utanför en traditionell kärlekshistoria. "Vi bor inte tillsammans, men sättet som Juan kopplade ihop oss, fick oss att ha en mycket närmare relation och fick mig att inse att att ha min son med min bästa vän var det bästa beslutet jag någonsin har tagit." upprepade Augustine.

Advertisement

De två ses ofta och pappan är närvarande i barnets liv, även om Augustinus nu har en stabil relation med en annan man, som hon bor med och som tar hand om Juan som om han vore hans pappa. Under Juans födelsedagar har familjen inget emot att fira i närvaro av barnets pappa och mammans pojkvän. Vad som är säkert är att barnet aldrig kommer att sakna sina föräldrars kärlek och deras stöd: det här är en familj!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack