De tar med sina barn på restaurang och en främmande människa lämnar en lapp för att berömma dem för hur de uppfostrat sina barn - TittaPaVideon.se
x
De tar med sina barn på restaurang…
Hon adopterar ett barn och får reda på att det är hennes son som hon hade tappat bort tio år tidigare Hon hyr julklappar som hon sedan skickar tillbaka när hennes döttrar tröttnat på att använda dem

De tar med sina barn på restaurang och en främmande människa lämnar en lapp för att berömma dem för hur de uppfostrat sina barn

04 December 2021 • Av sofia
17.997
Advertisement

Att få barn förändrar ditt liv. Detta är ett uttryck som vi ofta får höra från nyblivna föräldrar som är både entusiastiska, men samtidigt överväldigade över de nyanlända medlemmarna i familjen. I denna fas av livet lägger man ofta märke till förändringar som har inträffat under den senaste perioden, som delar upp livet i "före" och "efter". Kort sagt, att ha barn är inte lätt, precis som det inte är lätt att uppfostra dem väl. Ändå fick Ryan och Maggie, föräldrar till fem vackra barn, en underbar överraskning när de lämnade en restaurang som de åt middag på. En lapp från en främling som berömde dem för hur de hade uppfostrat sina barn...

Ryan och Maggie är ett lyckligt gift amerikanskt par och föräldrar till fem vackra barn. Eftersom de är sju under samma tak har de fått börja anpassa sig till de nya utmaningar som vardagen ställer dem inför. Ibland är det faktiskt inte lätt för en stor familj att organisera en utekväll för att gå på restaurang. När man är många kan till och med bara resan med bil för att komma till slutdestinationen bli en utmaning. Det råder dock ingen brist på organisation i Ryan och Maggies familj. Efter flera år av att ha testat sig fram och försökt förbättra saker har de lärt sig att hantera sin stora familj även i de mest komplicerade förflyttningarna.

Av denna anledning är det ingen match för denna lyckliga familj att uppföra sig väl vid ett restaurangbord. När de gick till Rico's Hacienda, med fem barn mellan 4 och 14 år, var cheferna för lokalen (liksom kunderna) oroliga för att saker och ting kunde bli lite turbulenta eftersom de var så många.

image: YouTube

Speciellt en kund blev så imponerad av familjen Bokorsts beteende att han till och med bestämde sig för att lämna en lapp i kassan för att berömma de två föräldrarna: "Jag bad om räkningen och servitören, förutom att jag fick kvittot, gav mig även en lapp. Till en början var jag inte säker på vad det var, så jag bestämde mig för att öppna det. När jag läste den minns jag att jag blev mållös", berättar Ryan.

På lappen stod det: "Jag blev mycket imponerad av din familj ikväll. Det syns att dina barn är artiga och väluppfostrade och detta är delvis er förtjänst. Ni borde vara stolta över er själva som föräldrar. Ni har gjort ett bra jobb båda två. Det är ett nöje för mig att bjuda er på middag ikväll. Din familj är verkligen en frisk fläkt och det har varit trevligt att äta i ert sällskap. Jag önskar er ett gott liv och må Gud alltid vaka över er”.

Advertisement
En gest som inte kunde gå obemärkt förbi. Så Ryan och Maggie frågade servitören vem denna människa var så att de personligen kunde tacka honom. Mannen hade dock lämnat platsen och brevet var inte undertecknat.
 
Så även om mannens identitet för alltid kommer att förbli ett mysterium, kommer familjen Bokorst aldrig att glömma det ögonblicket. Faktum är att pappa Ryan och mamma Maggie tog tillfället i akt att lära sina barn en annan mycket viktig läxa: man är aldrig för ung för att ha en positiv inverkan på världen omkring sig!
 
 
 
 
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack