"Jag flydde från fönstret på andra våningen": hon flyr från den våldsamma partnern och avstyr äktenskapet med honom - TittaPaVideon.se
x
"Jag flydde från fönstret på andra…
En kvinna låter värdera en familjeklenod och blir chockad när hon får veta hur mycket den är värd Hon vill inte gå på skoldansen på grund av mobbarna, men 120 motorcyklister eskorterar henne som att hon var en prinsessa

"Jag flydde från fönstret på andra våningen": hon flyr från den våldsamma partnern och avstyr äktenskapet med honom

06 November 2021 • Av sofia
3.490
Advertisement

Inte alla romantiska relationer är en dans på rosor. Visst, när det finns kärlek mellan två människor, finns det inga hinder som kan stoppa dem, det finns inga svårigheter i livet som kan distrahera dem från känslorna de har för varandra. Vanligtvis, när kärleken mellan två människor är mycket stark och framför allt bestående, leder den till giftemål, men alla bröllop är inte en saga med ett lyckligt slut. Lyckligtvis märkte den här tjejen det i tid, som med sina egna ord berättade om sin fruktansvärda upplevelse med en arg och våldsam partner som hon lyckligtvis hade modet att fly ifrån innan det var för sent...

Här är de gripande orden i historien om Chandley Brelsford, flickan som bestämde sig för att fly från sin våldsamma partner tre veckor före sitt bröllop: "Det var svårt, men jag tror att jag äntligen är redo. Den 8:e juni 2019 skulle vara den lyckligaste dagen i mitt liv. Dagen då jag gifte mig med min själsfrände. Men inget av detta hände. Jag avbröt bröllopet 3 veckor före bröllopsdatumet. Mannen jag blev kär i var inte mannen som jag kunde kalla min man, det det tog mig fyra år att inse att den här mannen inte passade mig.

Jag valde en man som fick mig att känna mig speciell, men som inte fick mig att känna mig uppskattad. När jag först märkte detta var jag 16 och helt förälskad. Under två år trodde jag att det inte skulle bli något av det, men sedan hade vi en första dejt som gjorde ett starkt intryck på mig. Jag kände att jag var utvald i mängden. Jag hade haft väldig tur."

"Även om han arbetade långt utanför Reno, hade jag alltid varit trogen mot honom och även om det fanns några varningssignaler, bestämde jag mig först för att inte lyssna på dem. Jag gjorde alltid lunch och middag till honom när han var hemma och ändå blev han väldigt arg om jag glömde små saker, så jag gjorde mitt bästa för att göra allt enligt hans instruktioner. Jag ville visa hur seriös jag var, men han var sjuklig. Han ville veta vem jag gick ut med och var jag var hela tiden medan jag gick i skolan. Om jag inte svarade direkt när han ringde, frågade han genast ut mig. Om middagen inte var klar i tid var jag självisk och lat för att det tog mig för lång tid. Jag fick hela tiden höra av honom att jag inte gjorde tillräckligt, att jag uppenbarligen inte brydde mig tillräckligt om jag inte uppmärksammade dessa små detaljer.

Detta var min collegeupplevelse medan jag var förlovad med honom. I tre år. Inga fotbollsmatcher på lördagskvällar, inga fester med vänner, inga fritidsaktiviteter (som marschbandet!) eller klubbar. Om jag fick vänner var det bara med några enstaka som jag blev nära.

Advertisement

"Utan att gå in på detaljer hade ett speciellt bråk gått för långt. Det hade hänt förut, men mörkret jag kände den här gången var mer än jag kunde uthärda. Jag ville göra slut med honom. Jag hade tillbringat fyra år med att få veta att jag inte var tillräckligt bra och jag började tro att jag aldrig skulle bli det. Till slut rymde jag hemifrån genom fönstret på andra våningen och var på väg mot skogen den dagen vi tog våra förlovningsbilder. Tack och lov, avrådde min far och min syster mig. Det var den läskigaste dagen i mitt liv och jag vill aldrig känna så igen. Så nu börjar det nya äventyret, ett jag först inte ville möta. Jag ville vara lyckligt gift med "mina drömmars man". En del av mig vill det fortfarande. Men jag kan inte backa nu."

Den 8: juni 2019 var dagen då jag tog på mig min brudklänning och fortsatte min historia trots allt. Tack till min familj och tack till alla som kramade om mig medan jag grät, till alla som lyssnade på min historia och alla som läst hela den här berättelsen."

Tack vare dig, Chandley!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack