Han tappar sin plånbok men får tillbaka den av två tonåringar: "Jag har fått hoppet för mänskligheten åter!" - TittaPaVideon.se
x
Han tappar sin plånbok men får tillbaka…
En grupp barn bygger ett hus i trä för att par i svårighet som kämpade mot kylan Hon gifter sig med en homosexuell man och tillsammans bildar de en underbar familj, bandet som binder dem samman är äkta kärlek

Han tappar sin plånbok men får tillbaka den av två tonåringar: "Jag har fått hoppet för mänskligheten åter!"

09 November 2021 • Av sofia
915
Advertisement

Ärlighet är en värdering som lärs ut till barn redan vid tidig ålder. Nuförtiden verkar det svårt att stöta på ärliga människor, med tanke på nyheterna i tidningarna och på tv, men man får aldrig förlora hoppet. Lyckligtvis finns det gott om positiva historier som bådar gott för en ärlig och välgörande mänsklighet. Chris Pine har genom sin personliga erfarenhet talat om för hela världen hur mycket hans tillit till mänskligheten har förnyats sedan han träffade familjen Eduardo, Lucas och Maya.

Mannen hade tappat sin plånbok och var helt desperat när han insåg att han förmodligen aldrig skulle få se den igen. Föreställ dig då överraskningen när han hörde ringklockan på sin ytterdörr ringa för att mötas av en pappa med två tonårsbarn som hade kommit dit för att återlämna hans plånbok.

Faith in Humanity RESTORED, REINVIGORATED and REJUVENATED! Meet Lucas, Maya and Eduardo. Last night around Publix I...

Pubblicato da Chris Person su Domenica 3 ottobre 2021

Chris hade alla sina id-handlingar och kort i sin plånbok, inklusive de som rör Covid-vaccinet, hans körkort samt kontanter. Att förlora sin plånbok skulle säkert orsaka honom en del problem och en del krångel. Han hade letat efter den i sin lastbil, frågat alla människor på sin arbetsplats om de sett den och om någon kanske lämnat tillbaka den, men... ingenting. Hans mamma, en 72-årig kvinna, försökte också hjälpa honom genom att tillsammans med ägaren granska bilderna från säkerhetskameran från en klubb som Chris hade betalat på en av de senaste gångerna. Mannens hade dagen efter förlusten förlorat hoppet, tills två ungdomar tillsammans med sin pappa dök upp utanför hans ytterdörr. Den yngste killen, Lucas, en 15-årig pojke, hade kvällen innan hittat plånboken på en parkeringsplats och frågade omedelbart sin pappa hur han skulle göra för att lämna tillbaka den. Tillsammans med Lucas och Maya, 17, körde pappa Eduardo Perry till Chris hus "för att lära sina barn vilken inverkan en snäll och osjälvisk handling har."

Chris är säker på att de två ungdomarna skulle ha gjort det även utan hjälp från sin pappa Eduardo och blev verkligen imponerad över gesten. Hur många skulle ha gjort samma sak? Chris erbjöd dem kontantbeloppet som fanns i plånboken som hittelön, men familjen Perry avböjde hans erbjudande. De var inte därför de hade gjort det. Chris tillbringade också mycket tid med att prata med dem och upptäckte att han hade många gemensamma intressen med ungdomarna och deras pappa: "Jag kan verkligen säga att jag fick tre nya vänner idag. Jag har haft turen att få träffa dessa fantastiska människor. Vilken extraordinär erfarenhet!". Plötsligt fick han hoppet för mänskligheten åter tack vare dessa tre "änglar".

Skulle du också ha lämnat tillbaka plånboken?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack