Hon blir utfryst av de andra tjejerna för att hon är för snygg: "Ingen tycker om att inte vara den snyggaste personen i rummet" - TittaPaVideon.se
x
Hon blir utfryst av de andra tjejerna…
Ett par som varit gifta i 30 år avslöjar för omvärlden att de är homosexuella och att de bara varit tillsammans Servitören märker att en man har svårt att äta själv och erbjuder sig att hjälpa honom

Hon blir utfryst av de andra tjejerna för att hon är för snygg: "Ingen tycker om att inte vara den snyggaste personen i rummet"

03 November 2021 • Av sofia
1.901
Advertisement

Vem vill inte vara vacker? Skönhet är tyvärr vår tids inträdesbiljett och om du inte är tillräckligt vacker eller attraktiv kommer du inte att komma särskilt långt i livet. Detta är åtminstone vad det moderna samhället försöker ingjuta i människors sinnen. Naturligtvis kunde inget vara mer fel - alla har sitt värde oavsett hur man ser ut. Det råder dock ingen tvekan om att alla försöker uppnå den där efterlängtade "skönheten", som verkar vara ett vinnande kort vid alla tillfällen. Ariana, en ung och vacker amerikansk kvinna, är dock inte helt överens, snarare tvärtom. I en video på TikTok avslöjade hon för världen att "ifall man är otroligt vacker" kan detta orsaka problem och hon vet verkligen vad hon pratar om.


Ariana lyfte fram en annan helt oväntad aspekt av kvinnlig skönhet, nämligen att det att vara för vacker kan bli ett problem. Hur? Ingen vill ha dig i sin omgivning längre, för trots allt är det ingen som gillar att "inte vara den snyggaste personen i rummet", - med dessa ord försökte Arianas mamma trösta sin dotter när hon på helgerna kom hem i tårar för att de andra tjejerna uteslöt henne från sina utekvällar och aktiviteter. Exakt så. Även om det kan vara en fördel att vara vacker och populär, särskilt i amerikanska skolor, finns det också många negativa aspekter.

Den unga kvinnan berättade om sin svåra situation i en TikTok-video och introducerade sitt problem med dessa ord: "Det finns ett ämne som jag verkligen vill prata om. Jag skulle vilja prata om det oftare, men jag har svårt att göra det eftersom jag vet att jag kommer att bli attackerad. Att se bra ut är ett privilegium, jag vet, det finns många fördelar med det."

Men för Ariana var college nästan en traumatisk upplevelse, just på grund av hennes otroliga skönhet. Om hennes jämnåriga till en början alltid ville gå ut med henne, inträffade kort därefter raka motsatsen: "Det kom alltid en tid då de lämnade mig utanför och pratade illa om mig bakom min rygg, trots att jag alltid har varit snäll och schysst mot dem" berättar Ariana, som vid den tiden trodde att något var "fel" på henne vilket fick henne att gråta när hon kom hem på helgerna och anförtrodde sig åt sin mamma.

Vi är ledsna för Arianas skull, som dock trots allt verkar ha hittat sin väg och verkar vara tillfreds med sitt fysiska utseende, och vår fråga till dig nu är: har du någonsin känt dig utesluten på grund av din skönhet?

 

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack