Ett par söker en inneboende men ställer krav: "Du får inte laga kött eller duscha på kvällen" - TittaPaVideon.se
x
Ett par söker en inneboende men ställer…
De parkerar på en bondes mark så han tar traktorn och flyttar dem (+VIDEO)

Ett par söker en inneboende men ställer krav: "Du får inte laga kött eller duscha på kvällen"

04 November 2021 • Av sofia
4.539
Advertisement

Många väljer att dela hyran med en eller flera inneboende, särskilt om ekonomin är tajt och man inte har något annat alternativ för att kunna "bo ensam". Samlevnad är inte på något sätt enkelt och framförallt är det inte lätt med ens partner och därför ibland än mindre med främlingar som man måste dela utrymmen, scheman och städningen av en lägenhet med. Att hitta den perfekta rumskamraten är verkligen svårt, men att hitta fel person brukar inte vara några problem! I vilket fall kan man inte införa alltför strikta regler för samexistens, med tanke på att alla i huset faktiskt betalar hyra och teoretiskt sett har samma rättigheter och frihet (förutsatt att man visar respekt för de andra som bor i huset). Apropå detta orsakade en annons som lades upp av ett par som desperat letade efter en person att dela sin lägenhet med sensation. Orsaken? De stränga reglerna som den "lyckliga" hyresgästen skulle tvingas följa.

via: The Mirror

Om det redan kan verka svårt att hitta ett mysigt rum och trevliga rumskamrater, lyckades Jim och Kate, paret som skrivit denna bisarra annons, göra situationen ännu mer komplicerad. Kärleksparet publicerade en annons där de letade efter en ny inneboende eller den mest lämpliga kandidaten som kunde få flytta in hos dem och satte genast upp stränga regler. För den "blygsamma" summan av 1300 euro skulle den framtida rumskamraten ha haft ett eget rum och tillgång till köket, men ett totalt förbud mot att laga kött eftersom Jim och Kate är veganer. Än så länge kan det helt enkelt vara en annons som riktar sig till personer som inte gillar att konsumera kött, men kraven tar inte slut där. Lägg till på listan det faktum att du inte får duscha efter 20.00 och, naturligtvis, får du inte göra något oväsen efter 21.30. Efter detta klockslag är tv, radio eller annat som kan ge ifrån sig ljud förbjudet. Vill du höra resten?

Naturligtvis är husdjur inte tillåtna och Jim och Kate föredrar till och med att man inte har några gäster förutom om de följer vissa strikta regler: de får inte använda badrummet och måste bli kvar inne i den inneboendes rum. Som om detta inte vore nog, för att dra nytta av husets WiFi, måste den lyckligt lottade (eller kanske snarare stackars människan?) betala ytterligare 75 euro. Annonsen blev naturligtvis omedelbart viral på grund av hur absurda en del av dessa krav var. Man undrar om någon har svarat på annonsen.

Man kan ju undra vem som är villig att betala för att vara fånge i sitt eget hem!

Tags: WtfAbsurtBerättelser
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack