Servitören märker att en man har svårt att äta själv och erbjuder sig att hjälpa honom - TittaPaVideon.se
x
Servitören märker att en man har svårt…
Hon blir utfryst av de andra tjejerna för att hon är för snygg: De byter lås eftersom hyresgästen inte betalade hyran sedan tre månader tillbaka - ett exemplariskt sätt att vräka någon på

Servitören märker att en man har svårt att äta själv och erbjuder sig att hjälpa honom

03 November 2021 • Av sofia
4.603
Advertisement

En oväntad vänlig gest kan förändra en persons dag och kan till och med hjälpa dem att sänka garden lite och kanske till och med få dem att lita på andra. Ibland är de som befinner sig i svårighet inte alltid benägna att be om hjälp, men de uppskattar ofta ändå en osjälvisk gest som kan hjälpa dem. Lee Bondurant, en man från Raleigh i North Carolina (USA), är verkligen ett bevis på detta. Mannen lider av cerebral pares, ett medicinskt tillstånd som gör att han har vissa svårigheter att använda sina armar. En kväll gick han på middag med sin mamma och en servitör, som märkte att han hade svårt att äta, erbjöd honom sin hjälp. En hjälp som Lee vanligtvis skulle ha tackat nej till, men den här gången sänkte han garden lite eftersom han kände att han kunde lita på mannen.

Took Mother to 42nd Street for a Mother’s Day dinner 🐟🐠

Pubblicato da Lee Bondurant su Sabato 11 maggio 2019

Lee hade åkt med sin mamma till restaurangen "42nd St.Oyster Bar" i Raleigh för att njuta av en trevlig middag, trots hans motoriska svårigheter. Hans mamma hjälpte honom förstås att äta medan hon åt själv, men kvällen tog en plötslig vändning när en av servitörerna erbjöd sig att ta en paus och hjälpa Lee att äta ostron.

When you dine at 42nd Street Oyster Bar please ask for a server by the name of "FIVE" He saw me trying to eat and help...

Pubblicato da Lee Bondurant su Sabato 28 maggio 2016

Lees mamma berättade om det vackra ögonblicket med dessa ord: "Servitören närmade sig på ett mycket avslappnat sätt och frågade Lee om han någonsin hade ätit ostron. Lee sa till honom att han aldrig hade provat dem, så servitören frågade honom om han fick servera honom dem. Lee blev inte alls generad och det var ett vackert ögonblick." 

Lee föredrar att göra allt själv, men den här gången tackade han inte nej till servitörens vänliga erbjudande. Denna osjälviska handling är det som övertygade Lees mamma om att dela historien på Facebook. Kvinnan kommenterade: "Snälla säg att det finns andra sådana här människor kvar i vårt land". Lee och servitören träffades sedan igen, ungefär en månad senare, på samma restaurang, i samband med Lees födelsedag.

Advertisement

Celebrating their friendship after Lees DBS surgery. Early Christmas dinner. Lee will not need help from his friend ...

Pubblicato da Lee Bondurant su Venerdì 23 dicembre 2016

Linda, Lees mamma, har verkligen rätt: Det borde finnas fler servitörer som han!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack