x
En kvinna poserar framför sin pappas…
Kratta inte bort höstlöven från din trädgård, de hjälper miljön och minskar luftföroreningarna Fångar fördriver tiden med att sy lapptäcken som kommer att ges till barn som ännu inte blivit adopterade

En kvinna poserar framför sin pappas kista och bilderna ger upphov till stark debatt

30 Oktober 2021 • Av sofia
4.619
Advertisement

Det finns inget korrekt sätt att hantera smärtan över att ha förlorat någon vi håller kär. Det finns de som föredrar att bearbeta sin sorg i avskildhet utan att dela sina negativa tankar och det mycket sorgliga ögonblicket med någon, de som istället låter sig föras med och släpper ut tårar laddade med starka känslor och saknaden av den person som inte längre finns där och sedan finns det de som är mer diskreta och tenderar att inte visa sina känslor, åtminstone inte utåt. Det finns många sätt att bearbeta en allvarlig mänsklig förlust, men exhibitionism i dessa känsliga situationer är aldrig berättigat...

via: Sky News

Under de senaste dagarna har några bilder publicerade av Jayne Rivera, en mycket populär tjej på sociala medier spridits på webben, i samband med hennes pappas begravningsceremoni. Hon är bara 20 år och redan en superstjärna på Instagram, TikTok och Facebook vars pappa avled vid bara 56-års ålder. En mycket sorglig och smärtsam upplevelse som dock inte hindrade tjejen från att fortsätta med sitt arbete med "att synas". Bilderna hon lade ut på Instagram uppskattades inte särskilt mycket av människor, som anklagade henne för att vara både okänslig och att ha dålig smak.

The influencer told NBC News that she "understood the negative reception", but added that the photos were taken "with the best intentions in a manner my father would have approved with had he still been alive"

Pubblicato da Sky News su Giovedì 28 ottobre 2021

Som ni kan se på bilderna som Jayne Rivera har lagt upp på Instagram poserar den 20-åriga tjejen med en ganska lågt skuren svart klänning bokstavligen framför sin pappas kista. På den första bilden verkar det nästan finnas en antydan till ett leende, på den andra bilden tycks hon nästan sätta ihop händerna som om hon ville be för faderns själ som inte längre finns där. I allt detta en bildtext till bilderna som lyder: "En fjäril har flugit iväg. Vila i frid pappa, du var min bästa vän."

Det var många människor som inte alls uppskattade tjejens gest. En del anklagade henne för att ha varit respektlös mot sin pappa, sig själv och andra och de som istället pratade om att använda smärtan som en ursäkt för att få uppmärksamhet. Jayne Rivera blev tvungen att tillfälligt radera sitt Instagramkonto, överväldigad av kritik och kränkande kommentarer. Men den 20-åriga tjejen ville säga sitt om vad som hände:

Advertisement

"Jag förstår att bilderna har tagits emot på ett negativt sätt, men från min sida fanns inget annat än goda avsikter, jag ville inte kränka någon. Min pappa skulle ha godkänt allt detta. Alla upplever smärtan av att förlora en kär person på sitt eget sätt och vad mig beträffar upplevde jag ceremonin som om min far fortfarande var nära mig och poserade med mig på fotot som han har gjort så många andra gånger i sitt liv. Jag ser ingenting fel med bilderna jag har lagt upp och jag är helt övertygad om detta!"

Vad tycker du om denna händelse, efter att ha läst den här tjejens uttalande? Ställer du dig på Jaynes sida eller tycker du att hon överdrev lite med sin begravningsfotografering?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack