En vandrare tappar bort sig mellan stigarna i bergen i 24 timmar men svarar inte när räddningstjänsten ringer: "De ringde från okänt nummer" - TittaPaVideon.se
x
En vandrare tappar bort sig mellan stigarna…
En kvinna stannar vid ett gatukök för att gå på toaletten och föder barn 10 minuter senare Han åker ut från parkeringen utan att betala och 4 år senare hittar han biljetten och upptäcker att han är tvungen att betala 36 000 $ (+VIDEO)

En vandrare tappar bort sig mellan stigarna i bergen i 24 timmar men svarar inte när räddningstjänsten ringer: "De ringde från okänt nummer"

30 Oktober 2021 • Av sofia
2.567
Advertisement

Vad är mer irriterande än oupphörliga samtal från okända telefonnummer? Faktum är att det i de flesta fall rör sig om ihärdiga säljare och marknadsundersökningar som ofta avbryter oss medan vi håller på med något helt annat. Kanske är det just av denna anledning som en man, borttappad i bergen i Colorado (USA), medvetet bestämde sig för att ignorera flera samtal från ett okänt nummer trots att han befann sig i en farlig situation. Mannen rapporterades faktiskt försvunnen under en utflykt i bergen i Colorado och hittades först 24 timmar senare. Inte för att räddningstjänsten inte försökte kontakta honom, men för att han... inte svarade!

När du vandrar måste du alltid vara mycket uppmärksam på stigarna och alla tänkbara faror som kan gömma sig bakom en enkel promenad i skogen. Den unge mannen som hade vågat sig ut på bergslederna i Colorado hade kanske inte tänkt igenom detta tillräckligt väl innan. Den 18:e oktober 2021 anmäldes faktiskt mannen försvunnen. Myndigheterna i "Lake County Search and Rescue" satte genast igång arbetet och försökte hitta den unge mannen så snart som möjligt. Först började myndigheterna med det mest logiska och snabbaste att göra i dessa fall, alltså att ringa honom på hans mobilnummer. Synd bara att mannen inte svarade. Signalerna gick fram hela tiden, men polisen fick inget svar...

Efter flera timmars sökande lyckades mannen på ett mirakulöst sätt vandra tillbaka och hitta vägen till sitt boende. 24 timmar efter hans försvinnande avslöjade mannen att han medvetet hade struntat i samtalen han fick, som kom från ett okänt nummer, helt enkelt för att han inte trodde att någon letade efter honom. Å andra sidan är det nog många av oss som inte svarar på okända nummer.

Lyckligtvis mår mannen bra och den märkliga historien slutade utan att någon blev skadad, men de lokala myndigheterna upprepade hur man bör agera i dessa fall via ett inlägg på Facebook: "Om du får förseningar med avseende på din rutt och du börjar få upprepade samtal från ett okänt nummer bör du svara i telefonen, eftersom det kan vara ett räddningsteam som vill veta om du är säker."

Kort sagt, låt oss försöka hålla oss säkra och inte ignorera de samtal vi får eftersom det skulle kunna vara någon som är orolig för oss, som helt enkelt vill rädda vårt liv!

Source:

https://edition.cnn.com/travel/article/colorado-lost-hiker-phone-trnd/index.html

Tags: WtfAbsurtBerättelser
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack