Hon skiljer sig från mannen som är otrogen, men fortsätter att ta hand om sin föredetta svärfar - TittaPaVideon.se
x
Hon skiljer sig från mannen som är…
På hennes bröllop dyker killen som blivit räddad av hennes avlidne sons organdonation upp (+VIDEO) En tvåårig pojke gör hushållsarbete och skär upp sin egen frukt - en mammas uppfostran ger upphov till debatt

Hon skiljer sig från mannen som är otrogen, men fortsätter att ta hand om sin föredetta svärfar

27 Oktober 2021 • Av sofia
1.634
Advertisement

En dotter lade stolt upp en video - som blev viral - där hennes mamma tar hand om pappan till sin exman som flytt med en annan kvinna. En berättelse som har berört tusentals människors hjärtan på TikTok om en mammas villkorslösa kärlek till sin dotters farfar. En berättelse som får oss att framför allt reflektera över vår framtid under den tredje åldern. Hur kommer vi att behandlas i ett samhälle där familjebanden blir allt svagare och specialiserade hem och bostäder blir allt dyrare och överbefolkade? Vi kommer allt mer att behöva människor som denna mamma som nu har blivit känd tack vare sociala medier.

via: Milenio

Enligt flera uppskattningar kommer det år 2030 att finnas många äldre människor som kommer att behöva extra stöd. En enorm ökning som å ena sidan visar hur mycket livslängden har ökat i vårt samhälle, men å andra sidan gör den att vi ser en allt svårare framtid för människor i tredje åldern. Vi lever idag i ett samhälle där familjen inte längre är synonymt med skydd och omsorg för de svagaste, som äldre människor och barn.

Apropå detta publicerade en flicka en kort video på TikTok där hennes mamma - Marian Turcio - filmas medan hon kärleksfullt tar hand om en äldre man. Det skulle inte ha varit något speciellt om det inte vore för att den här gamle mannen inte är hennes egen pappa utan pappan till hennes exman som hade lämnat henne för länge sedan för en yngre kvinna.

Trots att äktenskapet slutade med skilsmässa fortsatte Marian att ta hand om sin svärfar med alla sysslor och bekymmer som detta medför.

"Mina föräldrar separerade för flera år sedan", skrev dottern på sociala medier, "min pappa valde över en natt att bo med en annan kvinna, medan min 98-åriga farfar stannade hemma hos oss."

En komplicerad situation för flickans mamma att hantera. Men eftersom hon var en storhjärtad kvinna bestämde hon sig för att ta hand om sin tidigare svärfar som om han vore hennes egen pappa. En gest som visar hur altruistisk denna kvinna är, förevigad av hennes dotters telefon. I videon tar tjejens mamma hand om den äldre mannen, hjälper honom att byta kläder och lägger honom i sängen.

Vi behöver väl knappas säga att denna gest inte gick obemärkt förbi på nätet och omedelbart blev viral. Nu har videon nästan två miljoner visningar och nästan lika många likes. Tusentals användare skrev även kommentarer för att berömma kvinnan, djupt rörda av den beundransvärda gesten från denna mamma. Efter att ha drabbats av en så abrupt separation skulle inte alla ha varit villiga att varken se och än mindre ta hand om sin svärfar.

"Du kan inte beskylla din farfar för din fars beslut", säger en person på nätet, "du har verkligen tur att ha en sådan snäll mamma. Hon är en förebild vi alla borde ta efter."

"Jag hoppas att den här videon kan lära många människor den sanna innebörden av ordet medkänsla" skriver en annan person. För vår del kan vi faktiskt inte bli annat än imponerade av det sätt på vilket kvinnan har beslutat att lämna sitt förflutna bakom sig genom att släppa allt agg.

Faktum är att man inte nödvändigtvis måste förlåta för att sluta hysa agg. Det finns mycket allvarliga situationer där det inte är möjligt att sträcka ut en hand som ett tecken på fred. Men vi bör ändå försöka ta farväl av denna negativa känsla för att vara tillfreds med oss ​​själva. En viktig lärdom som denna mamma verkar vilja förmedla till oss genom dessa bilder...

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack