Ett par firar sin 70:e bröllopsdag på vårdhemmet med en fest med Kuba-tema - TittaPaVideon.se
x
Ett par firar sin 70:e bröllopsdag…
De parkerar på en bondes mark så han tar traktorn och flyttar dem (+VIDEO) En trebarnsmamma föder ett barn på 6,5 kg och det är en av de största bebisarna som någonsin fötts i Storbrittanien

Ett par firar sin 70:e bröllopsdag på vårdhemmet med en fest med Kuba-tema

04 November 2021 • Av sofia
842
Advertisement

Plötslig förälskelse eller så kallad kärlek vid första ögonkastet får sitt namn av den känslan man får när man möter blicken av den människa som man vill tillbringa resten av sitt liv med för första gången. Två människor känner sig överväldigade av känslor, känner sig attraherade av varandra, fascinerade och kommer överens på ett nästan mystiskt sätt. Carol Cohen och hennes man Norman vet mycket väl vad uttrycket "kärlek vid första ögonkastet" innebär. Det äldre paret blev faktiskt känt på nätet på grund av deras speciella 70-årsjubileum!

via: Bronx News

Sjuttio år efter deras första kyss kan Carole Cohen och hennes man Norman som hon är djupt förälskad i inte hålla sig borta från varandra. Paret gifte sig faktiskt år 1951 och sedan dess har de tillbringat många unika stunder ihop. Tillsammans har de uppfostrat tre barn som de hade turen att få fyra underbara barnbarn från och nu kan de inte vänta med att också få barnbarnsbarn.

I år var deras jubileum dock ännu mer speciellt än vanligt, eftersom det var deras 70:e år tillsammans. Personalen på vårdhemmet för äldre på Upper Westside på Manhattan i New York där det gifta paret har bott under flera år nu hjälpte dem att anordna en fest.

Deras historia började för 70 år sedan när Norman såg ett foto av Carole i årsboken. Han säger att det var kärlek vid första ögonkastet: "Jag blev kär i Carol så fort jag såg hennes foto i skolans årsbok. När jag först träffade henne ansikte mot ansikte hade jag fjärilar i magen. Resten är historia." säger Norma.

Efter att ha tagit examen från gymnasiet, mer förälskade än någonsin, gifte sig Norman och Carol i Florida, innan de begav sig till Kuba för sin smekmånad. "Det var en underbar resa," mindes Carole. ”Vi hade en privatchaufför som tog oss runt i staden så att vi kunde besöka många platser utan att bli för trötta. Det var en underbar smekmånad."

Under åren har de, precis som alla andra kärlekspar, haft sina upp- och nedgångar, men Carol berättar att deras hemlighet till lycka är väldigt enkel: "Alla frågar mig vad vår hemlighet är och hur vi har gjort för att komma överrens hela tiden. Tja... det är enkelt: Norman låter mig göra vad jag vill, så att vi slipper problem ” avslutar kvinnan med ett leende.

Advertisement

För att hedra sitt starka band gjorde personalen allt de bara kunde. Med deras smekmånad i åtanke organiserade personalen en fest med Kuba-tema för Carole och Norman, komplett med kubansk musik, mat, cigarrer och en gräddtårta specialgjord för paret. Även det äldre parets familj deltog vid festen, även om det bara var via videosamtal på grund av covid-restriktionerna.

Man behöver väl knappast säga att alla de som var närvarande blev rörda när Carol och Norman utbytte sina bröllopslöften igen medan de försiktigt höll varandras händer. "Jag älskar Carol väldigt mycket," berättar Norman, "hon är, förutom att vara min fru, min värld. Vi har byggt upp en underbar familj och det var allt vi kunde ha önskat oss."

"Vi har gått igenom vackra och lyckliga stunder, men också extremt svåra tider tillsammans. Men vår kärlek och glädjen i vår familj har gjort det möjligt för oss att övervinna dem", avslutade Carol.

Kort sagt, är det verkligen rörande att se detta kärlekspar som har varit tillsammans så länge och som har övervunnit så många svåra stunder tillsammans sida vid sida.

Advertisement

Ett stort grattis på er 70:e bröllopsdag Carol och Norman!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack