Han parkerar av misstag på en privat gata och ägarna blockerar hans bil och ber om pengar för att "släppa ut honom" - TittaPaVideon.se
x
Han parkerar av misstag på en privat…
En flicka skriver ett meddelande till sin lärare: En väluppfostrad liten flicka ber vakten på flygplatsen om lov för att få krama om sin moster som var på väg att kliva på planet (+VIDEO)

Han parkerar av misstag på en privat gata och ägarna blockerar hans bil och ber om pengar för att "släppa ut honom"

21 Oktober 2021 • Av sofia
3.481
Advertisement

Parkering har alltid varit ett av de största problemen sedan människan uppfann bilen. Inte bara måste man veta hur man ska parkera sin bil inom vissa utrymmesgränser för att inte hindra framkomligheten för andra transportmedel längs vägen och åt sidorna, utan man måste också vara mycket försiktig med var man parkerar. Tänk att den stackars huvudpersonen i denna berättelse som hade fräckheten att parkera sin bil på en privat uppfart... fick betala ett högt pris för sitt misstag!

Det hela hände på en helt vanlig dag i Haltwhistle i engelska Northumberland, när Barry Newtown och Zoe Hameston lade märke till en blå Peugeot som stod parkerad på deras privata uppfart. Trots att de till en början hoppades att den rättmätige ägaren skulle komma för att flytta på den så snart som möjligt kunde de inte låta bli att märka att timmarna gick och förvandlades till dagar utan att denna cabriolet flyttades på av sin förare. Paret gjorde allt för att försöka hitta den rättmätiga ägaren till bilen som nu stått parkerad där under en längre tid, de sökte till och med information på sociala medier, men fann ingenting.

Så småningom bestämde sig Barry och Zoe för att ta saken i egna händer. Tillsammans med de andra bilarna i grannskapet blockerade de bokstavligen den felparkerade bilen tills dess att ägaren slutligen kom tillbaka. Inte bara hade bilen som varit parkerad där i flera dagar praktiskt taget konfiskerats och "hållits fången", utan paret hade också fått en annan absurd men samtidigt briljant idé och hade bett om en "lösensumma" på 100 pund ifall föraren till den felparkerade bilen inte skulle ha kommit för att flytta på den inom en halvtimme.

Men det finns en förklaring till allt. Mannen hade tydligen parkerat på den privata uppfarten av misstag och var övertygad om att han hade ställt bilen på helt rätt ställe efter att ha följt förslaget från JustPark, en smartphone app som hjälper förare att hitta parkering, men det verkar som att appen hade gett honom felaktig information och av misstag föreslagit att han skulle parkera på en väg som inte var offentlig. Polisen kallades till platsen, men de fastställde att ägarna till det privata utrymmet hade rätt och att de trots allt, som polisen sa, "inte hade begått något brott" genom att blockera bilen tills dess att ägaren kom. I slutet av denna otroliga historia fick offret också betala en "lösensumma" på 100 pund för att få ut sin bil därifrån!

Advertisement

Police say it's perfectly legal!

Pubblicato da Daily Mail su Mercoledì 13 ottobre 2021

Kort sagt, vi är säkra på att ägaren till denna blå Peugeot efter den här olyckliga händelsen kommer att tänka efter noga innan han parkerar den med hjälp av en app!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack