En kvinna stannar vid ett gatukök för att gå på toaletten och föder barn 10 minuter senare - TittaPaVideon.se
x
En kvinna stannar vid ett gatukök för…
Fångar fördriver tiden med att sy lapptäcken som kommer att ges till barn som ännu inte blivit adopterade En vandrare tappar bort sig mellan stigarna i bergen i 24 timmar men svarar inte när räddningstjänsten ringer:

En kvinna stannar vid ett gatukök för att gå på toaletten och föder barn 10 minuter senare

30 Oktober 2021 • Av sofia
3.797
Advertisement

Ett ungt kärlekspar färdades med bil när kvinnan, vid namn Kaitlyn Fullterton plötsligt kände ett behov av att gå på toaletten. Kvinnan var i nionde månaden av sin graviditet och visste att om hon om bara några dagar skulle föda sitt barn. Men i det ögonblicket var hon säker på att hon behövde gå på toaletten och misstolkade den tryckande känslan i magen. När de väl kom till gatuköket på motorvägen, och efter den allmänna paniken, kom äntligen den stora nyheten: de hade blivit föräldrar!

Det var en helt vanlig eftermiddag och Kaitlyn Fullterton satt i bilen med sin man, Sergio Mancera. Paret var på väg att tillbringa en avkopplande helg tillsammans när Kaitlyn plötsligt kände ett behov av att gå på toaletten. Även om Kaitlyn var i nionde månaden av sin graviditet verkade hon inte det minsta orolig över den där konstiga känslan hon hade fått och misstog den för ett behov av att gå på toaletten. Så, utan att lägga för mycket vikt vid det hela, bad hon Sergio stanna till vid närmaste bensinstation.

Paret parkerade sedan vid ett gatukök i Beasley, Texas. Ingen av dem kunde ha föreställt sig att denna plats skulle prägla deras liv för alltid. Kaitlyn berättade senare för lokala medier: "Vid mitten av resan insåg jag att jag hade konstiga sammandragningar och att det började trycka på. Jag misstog mig och trodde att jag behövde gå på toaletten."

På toaletten började Kaitlyn - som redan är mamma till en annan underbar liten kille - att få sammandragningar och inom bara några minuter födde hon en söt liten bebis. Mirakulöst nog födde den unga mamman utan problem på egen hand trots den mycket ovanliga situationen.

Sergio, som satt och åt mellanmål, började lägga märke till att flera personer sprang mot toaletterna. Strax efter kom en kvinna fram till honom för att ge honom de stora nyheterna. Till en början kunde Sergio inte tro vad han fick höra, så han började också springa till toaletterna för att se vad som hände. Hans förvåning var enorm när han såg sin fru komma ut från toaletten med deras barn i famnen. "Jag kunde inte tro det," tillade Sergio förvånat.

Advertisement

Räddningstjänsten anlände några minuter efter förlossningen. Kaitlyn och barnet fördes till sjukhuset Sugar Land där de båda blev omhändertagna. Som tur var var båda vid god hälsa och skrevs ut bara några dagar senare. För paret var det hela bara väldigt skrämmande, men med tanke på den mirakulösa situationen kommer de alltid att vara kopplade till det där gatuköket på motorvägen där deras andra barn föddes under omständigheter som verkligen är unika och sällsynta.

En sak är i alla fall säker, de kommer aldrig att glömma det dramatiska och nästan mirakulösa sättet på vilket Callihan kom till världen.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack