Vid 86-års ålder blir hon förälskad i mannen hon lärt känna 40 år tidigare: "Idag är vi oskiljaktiga!" - TittaPaVideon.se
x
Vid 86-års ålder blir hon förälskad…
En ung mamma tvingas adoptera bort sin nyfödda bebis, men hittar honom igen 30 år senare tack vare ett DNA-test (+VIDEO) 15 personer som tagit första steget mot att förändra sitt utseende radikalt

Vid 86-års ålder blir hon förälskad i mannen hon lärt känna 40 år tidigare: "Idag är vi oskiljaktiga!"

17 Oktober 2021 • Av sofia
728
Advertisement

Kärlek är en känsla som inte känner till några hinder, ingen tid eller ålder. Hur många gånger har vi läst spännande och rörande berättelser om människor som har hittat varandra efter flera år och blivit förälskade som gamla? Det finns otaliga fall runt om i världen och de blir ännu mer rörande när de får ett lyckligt slut, eller till och med ett vackert bröllop. Idag vill vi berätta historien om Phyllis Raphael och Stan Leff, en författare och en bokhandlare som ödet återförenade efter nästan fyrtio år.

Love always finds a way! ❤️❤️

Pubblicato da Daily Mail su Martedì 12 ottobre 2021

Hon heter Phyllis Rapahel, är 86 år gammal och författare, han heter Stan Leff, är 89 år och har alltid varit bokhandlare trots att han nu är pensionär. När de träffades igen kände hon inte igen honom alls medan Stan genast hade förstått vem hon var. Hon var den vackra Phyllis, som han hade träffats av en slump på en fest 1974 i Fire Island i delstaten New York. Det äldre parets blickar möttes igen av en ren slump 2015, i en mataffär. Under de fyrtio åren hade många saker förändrats i bådas liv. Båda hade till exempel varit gifta och Phyllis hade förlorat sin man nio månader före det slumpmässiga mötet med Stan.

Kvinnan, som först inte alls kände igen mannen i mataffären, hade aldrig kunnat föreställa sig att kärleken skulle komma tillbaka och knacka på hennes dörr tack vare den mest oväntade personen. Phyllis berättar: "Stan kom ihåg mig från en fest på Fire Island 1974. Han sa att jag var på en bro som serverade smårätter, men jag kom inte ihåg den detaljen alls. Vi kände varandra knappt och sågs på fester, men vi hade aldrig talat förrän den dagen 2015."

Efter det slumpmässiga mötet i mataffären dejtade de ett tag, men Phyllis trodde först att de bara skulle vara vänner som bara ville spendera lite tid tillsammans, men istället blommade kärleken långsamt upp mellan dem: "När jag insåg att jag blivit kär blev jag så förvånad. Jag trodde att en del av mitt liv var över, men så var det inte. Vid min ålder tänker du, "Okej, om det här är vad livet har att ge mig så tar jag det." Så jag började inse att jag var kär i Stan. Nu kan jag säga att jag är galen i honom, inte som jag kände för min man, utan i en annan form."

Än idag är Stan och Phyllis tillsammans, de bor i varsin lägenhet några kvarter ifrån varandra och för närvarande har de inte för avsikt att gifta sig.

Det är verkligen sant att man aldrig vet vad man kan förvänta sig av livet!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack