Han bygger ett snurrande hus till sin fru så att hon kan se solen gå upp och vännerna som går förbi - TittaPaVideon.se
x
Han bygger ett snurrande hus till sin…
Hon tror att hennes dotters kompis är undernärd på grund av sin veganska diet och lagar i hemlighet rätter med kött åt henne Den här hundägaren arbetar som bilmekaniker och hunden lägger sig ner under bilen för att gosa med sin husse

Han bygger ett snurrande hus till sin fru så att hon kan se solen gå upp och vännerna som går förbi

15 Oktober 2021 • Av sofia
1.170
Advertisement

Vad gör man inte för att tillfredsställa sin hustrus önskemål. När allt kommer omkring kräver livet som ett par, särskilt när man är gift, mycket ömsesidig uppmärksamhet, allt i det dagliga livet görs tillsammans, från små till stora saker. Naturligtvis saknas inte gräl och missförstånd, men i slutändan är man villig att göra allt för att göra sin livspartner lycklig, för att tillfredsställa henne eller honom och för att uppfylla alla önskningar. Precis som den här bosniska maken gjorde för sin fru...

via: Reuters

72-year-old vojin kusic has designed and built this spinning home for his wife in the small town of srbac.

Pubblicato da designboom su Martedì 12 ottobre 2021

Han heter Vojin Kusic, han är 72 år och bor i Bosnien tillsammans med sin fru. Trött på sin frus ständiga "klagomål", byggde den självlärda Vojin med mycket tålamod och hårt arbete ett roterande hus för att behaga henne: "Jag blev trött på hennes klagomål och de ständiga renoveringarna av vårt familjehem så jag sa till henne: Jag kommer att bygga ett roterande hus så att du kan snurra det som du vill! Nu kan huset som jag har byggt göra ett fullständigt varv på 24 -timmar när det är på lägsta hastighet, medan det på den snabbaste hastigheten kan göra ett helt varv på bara 22 sekunder!"

Mannen, som nu bor i sitt roterande hus strax utanför staden Sbrac i norra Serbien, skapade denna privata byggnad under sex, mycket långa år, självlärd och inspirerad av teorier och uppfinningar från de serbisk-amerikanska forskarna Nikola Tesla och Mihajlo Pupin. Han kommer från en ganska fattig familj och hade ingen utbildning och av denna anledning bestämde han sig för att försöka uppnå allt detta enbart med sin styrka och sin uppfinningsrikedom, som det garanterat inte rådde någon brist på: "Det jag har skapat är inte en innovation inom vetenskap eller konstruktion, allt som krävs är vilja och kunskap, och jag har haft tillräckligt med tid och kunskap."

Nu kan detta roterande hus, som ligger på en slätt i norra Bosnien, rotera runt en 7-meters axel designad av samma man, med utsikt över vetefälten och jordbruksmark. Byggnader som snabbt "förvandlas" till skogar och floder som flyter i önskad hastighet. Precis som Vojins fru ville ha det med en 360 graders utsikt!

Advertisement

Vad gör man inte för att göra sin fru lycklig? Vojin Kusic vet verkligen vad vi menar när vi säger så!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack