x
Den här kvinnan har äntligen klarat…
Hon bor i en skåpbil för att slippa betala hyra och upptäcker att hon sparar mer än 13 000 euro om året Ett par bestämmer sig för att inte ha någon bröllopsmiddag och spenderar alla sina pengar på 4 bröllopsresor

Den här kvinnan har äntligen klarat uppkörningen: "Efter 27 år tog jag äntligen körkort!"

12 Oktober 2021 • Av sofia
2.954
Advertisement

När man kör upp är det vanligt att man är nervös, men efter flera timmars övning brukar det inte vara några problem. Under uppkörningen måste man vidta fler försiktighetsåtgärder än när man kör på gatan, eftersom vissa regler som kanske verkar självklara skulle kunna göra att man inte blir godkänd. Till exempel måste du kliva ur bilen på ett visst sätt, samt kontrollera backspegeln och öppna dörren på ett visst sätt. Att kontrollera sidospeglarna är en annan praxis som är avgörande både på körskolan samt på gatan. För Catherine Ward, en kvinna i Dublin, hade det blivit en 27 år lång mardröm att försöka ta körkort! Den största svårigheten var inte teoriprovet, som man kanske skulle kunna förvänta sig, utan själva uppkörningen. Kvinnan fick faktiskt flera gånger avslag på grund av att hon var slarvig och distraherad.


I PASSED!!!!! 27 YEARS ON A PROVISIONAL LICENCE! Neil is speaking to Catherine Ward. She's a Dubliner living in Cork....

Pubblicato da Corks RedFM 104-106 su Martedì 5 ottobre 2021

Cathrine Ward har försökt ta körkort i 27 år, betalat för dyra körlektioner och jobbat hårt för att försöka uppnå sitt resultat. Alla hennes ansträngningar var dock förgäves, eftersom den irländska kvinnan ständigt fick avslag på grund av att hon inte klarade uppkörningen. Ändå övningskörde Cathrine mycket och innan varje uppkörning tog hon minst 5 eller 6 lektioner. Varje gång misslyckades hon, tills hon äntligen förverkligade sin dröm och efter tjugosju år lyckades hon äntligen ta sitt körkort! Att kontrollera backspeglarna när hon körde ut ur en rondell, till exempel, var en av de saker som Cathrine ofta ignorerade för att hon helt enkelt glömde att göra det. Ett misstag som kostade henne dyrt.

Kvinnan sa, lycklig över att äntligen ha nått sin milstolpe: "Jag kunde inte tro det, jag var i sjunde himlen. Jag hade nästan börjat ge upp. Jag fick fyra eller fem lektioner varje gång innan jag gjorde uppkörningen, även den här gången. Men den här gången gick jag ut med en känsla av att jag skulle få det. I år ville jag ta mitt körkort till varje pris!".

Ett stort grattis till den här kvinnan som har visat hur du med beslutsamhet och ihärdighet kan uppnå stora resultat!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack