En ung tjej ber ett par lämna restaurangen för att deras barn gråter och skriker för mycket: "Han förstör min middag" - TittaPaVideon.se
x
En ung tjej ber ett par lämna restaurangen…
De går ut för att äta på en snabbmatsrestaurang och kommer tillbaka med en kattunge som de hittat på gatan Ett barn med en ovanlig hudsjukdom blir en mycket efterfrågad modell:

En ung tjej ber ett par lämna restaurangen för att deras barn gråter och skriker för mycket: "Han förstör min middag"

12 Oktober 2021 • Av sofia
1.016
Advertisement

Vanligtvis går man ut för att äta middag på restaurang för att fira något speciellt tillfälle eller helt enkelt för att tillbringa en trevlig avkopplande kväll i sällskap med människor man tycker om. Kort sagt är det kanske inte varje dag man går ut och äter och därför förväntar man sig ofta när man väl har bokat ett bord att få en oförglömlig upplevelse... eller åtminstone att ha trevligt! Varje litet problem kan förstöra kvällen. Ändå har även föräldrar med små barn rätt att njuta av en annorlunda kväll och ta med sig sina barn på restaurang. Det kan dock hända att barnen förstör stämningen med skrik, gråt och raserianfall. Vad gör man i sådana situationer? Begäran från en ung kvinna gav upphov till stark diskussion eftersom hon i en sådan sitaution bad en mamma till ett skrikande barn att lämna restaurangen med sin son.

via: Reddit

En 23-årig tjej delade sin erfarenhet som kund på en restaurang, dit hon gick för att äta med sin pojkvän, för att fråga människor på Reddit huruvida hennes reaktion hade varit överdriven. Den unga kvinnan hade gått till restaurangen för att njuta av en speciell kväll, men plötsligt började barnen till ett par som satt ett par bord bort skrika och gnälla. Vi vet inte varför de skrek på restaurangen, men ingen verkade göra något för att få dem att sluta. Den äldsta måste ha varit 10 år gammal, medan den yngsta var 2 och föräldrarna verkade vara i trettioårsåldern. Detta irritationsmoment fortsatte i drygt tio minuter och inget av barnen verkade villigt att sluta. Vid den tidpunkten reste sig den unga kvinnan och gick fram till paret för att be dem göra något åt saken:

"Precis när vi började äta vår måltid började det yngsta barnet skrika, varför vet jag inte och det fortsatte i cirka 10 minuter. Då blev jag irriterad, eftersom jag hade betalat för att få njuta av min måltid".

Den unga kvinnan närmade sig parets bord och bad dem gå ut med barnen tills de hade lugnat ner sig. Både hon och de andra kunderna försökte njuta av kvällen och alla dessa skrik hjälpte verkligen inte till att skapa en trevlig stämning. Barnens mamma blev väldigt upprörd över denna begäran och svarade tjejen att hennes son "bara är en bebis" och att hon borde ha visat lite mer förståelse. Familjen klagade sedan framför en servitör på att den unga kvinnans begäran gjorde alla obekväma, men en annan kund lade sig i och ställde sig faktiskt på 23-åringens sida. Så småningom bestämde familjen sig för att ställa sig upp och gå därifrån och mamman gav naturligtvis tjejen en arg blick på vägen ut!

Den unga kvinnan berättade denna historia för en vän, som verkade känna mycket mer empati för familjen som hade tvingats lämna restaurangen snarare än för henne. Vad tycker du om saken? Skriv till oss i kommentarerna!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack