En farmor ger sitt barnbarn veckopeng, men får reda på att hennes svärdotter tar pengarna och hotar med att stämma henne - TittaPaVideon.se
x
En farmor ger sitt barnbarn veckopeng,…
Bruden ber om att bli följd till altaret av både sin biologiska pappa och sin adoptivpappa - scenen är rörande

En farmor ger sitt barnbarn veckopeng, men får reda på att hennes svärdotter tar pengarna och hotar med att stämma henne

08 Oktober 2021 • Av sofia
1.148
Advertisement

Mor- och farföräldrar är som vi alla vet experter på att skämma bort sina barnbarn och vid varje födelsedag eller högtid ser de till att inte missa chansen att ge ett litet ekonomiskt bidrag. De så kallade "fickpengarna" var verkligen för många av oss ett ögonblick som man såg fram emot, tillsammans med många andra stunder som man spenderade i deras sällskap. Ibland kunde man till och med få en större summa pengar eftersom de skulle användas för att "köpa presenten som farmor inte hade hunnit köpa", något som till och med de vuxna kunde bli lite avundsjuka på. Historien om en farmor som upptäckte att hennes svärdotter hade gjort något så hemskt som att stjäla pengar från sitt eget barn lockade till sig stor uppmärksamhet på nätet. Alla pengar som farmorn gett sitt barnbarn hamnade nämligen i svärdotterns ficka och inte nog med att barnbarnet inte fick några presenter, det fanns dessutom saker som hon saknade som hon verkligen behövde. Under ett år hade svärdottern dragit in hela 700 euro extra. Farmorn kunde verkligen inte låta detta fortsätta och beslutade sig till och med för att kontakta en advokat.

via: Reddit

Varje mor- eller farförälder vill väl det bästa för sina barnbarn och farmorn som är huvudpersonen i den här historien hade sedan en tid tillbaka lagt märke till att hennes barnbarn försummades på ett konstigt sätt. Varje jul och varje födelsedag gav farmorn sitt barnbarn en summa pengar, både för presenter och för allt hon kunde tänkas behöva i skolan. Totalt fick den lilla tjejen 700 euro om året - en summa som hennes farmor gav direkt till mamman, alltså hennes svärdotter, som försäkrade henne om att hon skulle sätta in pengarna på ett sparkonto. En tradition som pågick i cirka 5 år, med en farmor som trodde att hon bidrog till sitt barnbarns framtid. Tyvärr hade hon fel eftersom barnets mamma stoppade alla pengar i egen ficka och spenderade dem på sig själv.

Den upprörda farmorn berättade om hur hennes svärdotter skilde sig från hennes son sex år tidigare: "Nu bor hon tillsammans med en annan man med en bra lön. Han är verkligen inte fattig. Hon hade spenderat mitt barnbarns pengar på att roa sig istället för att använda dem till saker som flickan behövde." berättar farmorn. Du kan säkert föreställa dig farmorns ilska, som hoppades att svärdottern åtminstone skulle köpa de saker som flickan behövde för skolan med pengarna. "Jag sa åt henne att betala tillbaka det hon är skyldig mig innan årets slut, annars kommer jag att kontakta min advokat", berättar farmorn, men svärdottern verkade inte vara intresserad av att samarbeta. Under tiden frågade kvinnan människor på nätet om de tyckte att det var överdrivet att vända sig till en advokat. De flesta som läst historien gav kvinnan bekräftelse och sa att det absolut inte var hon som behövde känna sig skyldig över något i den här historien.

Hur skulle du ha reagerat i en sådan situation?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack