Bruden ber om att bli följd till altaret av både sin biologiska pappa och sin adoptivpappa - scenen är rörande - TittaPaVideon.se
x
Bruden ber om att bli följd till altaret…
En farmor ger sitt barnbarn veckopeng, men får reda på att hennes svärdotter tar pengarna och hotar med att stämma henne Han blir utskrattad efter att ha lagt upp en bild på sin nyfödda bebis tillsammans med sin fru:

Bruden ber om att bli följd till altaret av både sin biologiska pappa och sin adoptivpappa - scenen är rörande

08 Oktober 2021 • Av sofia
482
Advertisement

Föräldrar är inte bara de biologiska, utan också och framför allt de som uppfostrar sina barn med kärlek och för vilka det inte är blodsbandet som är avgörande. Varje adoptivbarn har dock någon gång i sitt vuxna liv lust att söka upp sina biologiska föräldrar. Numera finns det många datasystem och tekniska system för att hitta information om människor och släktskap och tack vare dem, med lite tålamod och lite tur, är det möjligt att få reda på önskad information. Kara Miller visste att hon hade blivit adopterad när hon bara var två dagar gammal och även om hon växte upp mycket fridfullt och lyckligt i sin adoptivfamilj, ville hon ändå träffa sina biologiska föräldrar. Tack vare noggrann forskning lyckades Kara spåra sin pappa. På hennes bröllopsdag bad Kara båda sina pappor att följa med henne till altaret - en mycket känsloladdad scen.

via: People

Kara adopterades när hon bara var 2 dagar gammal, av Doug och Dana Ashby, oklanderliga adoptivföräldrar. Mamman Dana visste att Kara förr eller senare skulle vilja ta reda på vilka hennes biologiska föräldrar var - en önskan som förmodligen alla adoptivbarn har - så hon föreslog för sin dotter att prova ett gratis DNA-testkit som delades ut av MyHeritage. Detta var 2019 och vid den tidpunkten hade Kara fortfarande ingen aning om att hon ett par år senare skulle följas till altaret av både sina pappor, både sin adoptivpappa och sin biologiska pappa.

Mark Wadley hade blivit pappa till Kara när han bara var 19, men han hade inte fått veta någonting om henne sedan dess: "Jag hade aldrig trott att den dagen någonsin skulle komma. Jag trodde aldrig att det skulle hända. Jag har alltid undrat var hon var, hur hon var, men jag visste aldrig ifall det någonsin skulle hända eller inte." När de fick reda på att deras DNA matchade, slösade de ingen tid och bestämde datumet för far-dotter-mötet ett par veckor efter den stora upptäckten. "Jag var väldigt nervös men också väldigt glad", berättar Mark, "jag sa till henne att vi måste träffas och vi planerade ett möte två veckor senare. Men efter några dagar kände jag att jag inte kunde vänta så länge och jag bad henne om att träffas tidigare. Vi bor 2 timmars bilresa från varandra, så vi träffades på en bar".

Kara gifte sig den 18:e september och inför denna mycket viktiga händelse bad hon sina två pappor att vara närvarande. Du kan säkert föreställa dig vilken ära det var för Mark. "Det var fantastiskt", berättar den unga bruden, "den här dagen var mycket mer perfekt än den någonsin kunde ha blivit. Det var helt underbart!"

Vad kan man säga annat än... lycka till!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack