x
Ett par bestämmer sig för att inte…
Den här kvinnan har äntligen klarat uppkörningen: Han gifter sig med sin riskokare och skiljer sig efter bara 4 dagar:

Ett par bestämmer sig för att inte ha någon bröllopsmiddag och spenderar alla sina pengar på 4 bröllopsresor

12 Oktober 2021 • Av sofia
1.030
Advertisement

Ibland innebär bröllopsfesten mycket stress och mycket pengar. Ett amerikanskt par bestämde sig för att inte ha någon och att istället använda pengarna för att organisera fyra olika smekmånader. Faktum är att de använde de 15 000 dollar som var ämnade för evenemanget och reste till Grekland, Italien, Hawaii och Marocko. Naturligtvis var inte alla släktingar nöjda med detta beslut, men för det nygifta paret var det ett sätt att förverkliga deras drömmar och de kände sig lättade över att ha undvikit all stress som organisationen av en sådan fest innebär.


Bröllopsdagen borde vara en av de bästa dagarna i ens liv. Av denna anledning kan det vara väldigt stressigt att organisera själva ceremonin. Det finns många detaljer att tänka på och det är alltid bra att hålla ett öga på kostnaderna som kan bli extremt höga.

Ett ungt par från New York led mycket av stressen på grund av den här händelsen. Paret rapporterade på sociala medier att de bestämt sig för att inte spendera sina 15 000 dollar på bröllopet och att de istället skulle använda dessa pengar för att åka på, inte bara en utan fyra smekmånader. Den unga bruden, Yulia Thomas förklarade detta beslut genom att säga:

”Det hade blivit så stressigt och dyrt. Våra familjer stressade oss med irriterande önskemål utan att tänka på våra behov. Dessutom hade jag inte för avsikt att spendera någon tid på festen med att underhålla gäster, gamla farbröder och andra släktingar och jag brydde mig inte ens om bröllopsklänningen!"

Så, Yulia och hennes pojkvän, tittade varandra i ögonen nio månader före bröllopsdagen och sa: ”För vems skull ska vi göra det? Vem ska bli glad, vi eller våra familjer?"

Samma dag köpte Yulia en vacker vit klänning för 50$, ringde deras två bästa vänner och gifte sig med en enkel ceremoni. Snabbt och enkelt. Med resten av pengarna unnade de sig fyra underbara resor, även tack vare att Yulias man arbetar inom lyxresesektorn. Fyra smekmånader bland tempel i antikens Grekland, i gränderna på den italienska rivieran, på marockanska marknader och slutligen på Hawaiis stränder. Fyra oförglömliga resor.

"Jag kan knappast säga att våra föräldrar var glada till en början", säger Yulia. "Men de insåg tillslut att vår lycka var det viktigaste även för dem!"

Gjorde de rätt enligt dig?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack