Katten följer sin 7-åriga matte till busshållplatsen och väntar på att hon åker till skolan - TittaPaVideon.se
x
Katten följer sin 7-åriga matte till…
Ett barn med en ovanlig hudsjukdom blir en mycket efterfrågad modell: En mataffär inför

Katten följer sin 7-åriga matte till busshållplatsen och väntar på att hon åker till skolan

11 Oktober 2021 • Av sofia
1.638
Advertisement

Även katter, som hundar, kan vara mycket tillgivna och knutna till sin familj, även om det är en allmän övertygelse att husdjurskatter är avståndstagande och ovänliga djur. Craig, till exempel, är en mycket följsam och lugn svartvit katt, som genast blev förälskad i familjen som adopterade honom, i synnerhet husets minsting, en 7-årig tjej. Craig hade bott på ett skyddshem i 8 månader tills Jessica Leatherman lade märke till honom och tog med sig honom hem. Katten lärde sig snabbt sina ägares rutiner och anpassade sig perfekt efter deras scheman, särskilt Jessicas dotter. När Craig insåg att flickan gick upp varje morgon för att gå till skolan bestämde han sig för att "följa" henne till busshållplatsen för att ta skolbussen.

Jessica kunde knappt tro sina ögon när hon såg att hennes katt "ville följa hennes dotter till skolan". Det hela började när den lilla tjejen började lämna huset tidigt på morgonen då Craig alltid ställde sig framför dörren och jamade. Jessica bestämde sig då för att låta honom gå ut och se vad han skulle göra. Sedan den dagen lämnar Craig huset varje morgon med Jessicas dotter och ser till att den lilla tjejen kommer på bussen till skolan ordentligt.

"När det hände första gången tänkte jag: Gör han verkligen det här på riktigt?" och så fort bussen kom, förväntade jag mig att han skulle komma tillbaka till mig," kommenterade Jessica, "men han satt där och såg till att den lilla tjejen klev på, såg henne sedan åka iväg och kom till slut tillbaka."

Det verkar dessutom som att Craig känner av när hans matte är på väg hem, så pass starkt att han alltid befinner sig bakom dörren och väntar. När den lilla tjejen kommer tillbaka från skolan följer han henne överallt! En mycket speciell vänskap har skapats mellan dem. Jessica lade upp en video av scenen på sin TikTok-profil för att visa hur starkt knuten Craig är till hennes dotter, en video som har fått tusentals visningar och roat många användare.

Är du fortfarande övertygad om att alla katter är självupptagna och bossiga?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack