Svärmodern köper samma klänning som bruden och vägrar byta den - TittaPaVideon.se
x
Svärmodern köper samma klänning som…
Hon bodde på en soptipp och började skolan först vid 11-års ålder - idag har hon tagit studenten och har börjat plugga på universitetet Hennes hund kommer tillbaka hem själv i en taxi efter det att hon tappat bort den på marknaden

Svärmodern köper samma klänning som bruden och vägrar byta den

03 Oktober 2021 • Av sofia
906
Advertisement

Man ska vara försiktig med att lägga sig i relationen mellan en blivande brud och en svärmor. De kan börja slå gnistor mellan dem, särskilt när det handlar om den viktigaste dagen i deras liv, det vill säga bröllopet. Tänk dig att historien vi ska berätta för dig idag, som beskrivs i detalj anonymt av huvudpersonen på Reddit, upprörde många människor på nätet som inte tvekade en sekund med att ta den blivande brudens parti. Anledningen? Hon upptäckte i sista minuten att hennes svärmor hade köpt samma klänning som hon själv skulle ha burit den efterlängtade dagen...

Hennes svärmor gjorde sedan saken ännu mer komplicerad och vägrade byta klädsel och det hela slutade med ett stort bråk. Tyla, huvudpersonen i denna absurda situation, hade köpt en vit kostym inför sin bröllopsdag som hon sedan skulle kunna använda även för andra tillfällen och framtida ceremonier. Kvinnan visste att även hennes svärmor brukade handla i butiken där hon köpte den, men hade aldrig kunnat föreställa sig att kvinnan skulle ha valt exakt samma plagg: "Jag tog inte med mig min svärmor när jag skulle köpa brudklänning eftersom vårt förhållande är pinsamt, men jag visade henne ett foto ändå för att inte få henne att känna sig utesluten. Jag köpte mina kläder i en liten lokalbutik som vi båda älskar och min svärmor hade valt samma modell som jag och hade inga intentioner att byta. Hon sa till mig att jag inte kunde bära de kläderna eftersom hon hade köpt sina inför sin 50-årsdag två veckor efter mitt bröllop, men hon hade valt färgen mintgrönt."

Svärmodern uppskattade så klart inte sin svärdotters val: "Jag sa att jag trots allt kommer att bära klänningen, (trots att jag lätt kunde lämna tillbaka den utan att förlora några pengar) eftersom jag inte gjorde det av elakhet och helt enkelt älskar den. Min svärmor sa att om hon bär den två veckor efter mig kommer alla att tycka att hon är patetisk och att hon härmar sin sons fru. Jag sa att jag var ledsen för det men att det inte riktigt är mitt problem. Nu är hela familjen från min mans sida arga på mig och vill inte komma på ceremonin och min blivande man har inte ens lyckats få sin mamma att ändra åsikt. Är jag den elaka i den här historien? Vad tycker du, Reddit?"

Naturligtvis har de flesta människor ställt sig på den blivande brudens sida och försökt få henne att förstå att ett äktenskap baserat på dessa principer inte kommer att vara ett lyckligt förhållande och att hon fortfarande har tid att ändra sig. Vilka råd skulle du ha gett henne?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack