En professor håller en av sina elevers barn i famnen eftersom hon inte lyckats hitta någon barnvakt - TittaPaVideon.se
x
En professor håller en av sina elevers…
Polisen ber andra kunder om hjälp för att identifiera mannen som stulit blöjor, men alla erbjuder sig istället att betala åt honom

En professor håller en av sina elevers barn i famnen eftersom hon inte lyckats hitta någon barnvakt

27 September 2021 • Av sofia
11.002
Advertisement

Att vara lärare handlar inte bara om att förmedla idéer till sina elever, utan också och framför allt om att ta hand om deras utbildning. Att erbjuda känslomässigt stöd, inte bara i studierna utan även i livet borde vara en del av jobbet för alla dem som ägnar sitt liv åt undervisning, särskilt när man arbetar med yngre elever. Faktum är att lärare och professorer precis som föräldrar hjälper till att guida oss genom livet. Det finns de som har mer tur än andra och får en lärare med ett hjärta av guld, som verkligen lägger ner hela sin själ i sitt arbete. En tjej vid namn Imani Lamarr, hade turen att delta vid professor Aqeel Dix föreläsningar på Lincoln University. Den unga kvinnan, som var en ensamstående mamma till ett för tidigt fött barn, hade lite svårt att delta vid alla lektioner, men professor Aqeel lyckades tillgodose hennes behov så att hon hade möjlighet att följa hans lektioner bättre.

Den unga studenten Imani Lamarr kunde inte hitta någon som kunde ta hand om hennes son under professor Aqeel Dix högskoleklass, så hon funderade på att inte medverka. Professorn förstod dock situationen och hur svårt det var för hans student att gå igenom det hon gick igenom vid den tidpunkten och beslutade sig för att hjälpa henne genom en mycket medmänsklig gest. Han sa till henne att ta med sig sin lilla son Christopher till klassrummet och att han skulle hålla honom och hjälpa till att ta hand om honom hela tiden, så att hon kunde följa lektionen utan avbrott.

Studenten hade redan varit med om väldigt mycket efter det att hennes barn föddes för tidigt: "Det var riktigt jobbigt. Att gå till sjukhuset varje dag, se honom och inte kunna hjälpa honom, var svårt", berättar Imani, som nu kan ta en suck av lättnad.

En gest som verkligen visar hur mycket professorn bryr sig om sina studenter. Idag har det gått mer än ett år sedan dess och idag är den unga Imarr på god väg att ta sin examen. Ett mål som hon verkligen inte kunde ha uppnått ensam, utan stödet från dem som älskar henne och bryr sig om hennes utbildning. Professor Aqeel var ett viktigt stöd i hennes karriär som student och mamma.

Tänk om det fanns flera sådana lärare!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack