Han rånar en tobakshandel men lämnar sitt id-kort som garanti: "När jag kommer tillbaka lämnar jag tillbaka allt" - TittaPaVideon.se
x
Han rånar en tobakshandel men lämnar…
En mamma tvingar sin son att springa under solen i 40 grader - ett straff som gav upphov till stark debatt En katt bär vigselringarna till altaret i eleganta kläder - resultatet är riktigt roligt

Han rånar en tobakshandel men lämnar sitt id-kort som garanti: "När jag kommer tillbaka lämnar jag tillbaka allt"

25 September 2021 • Av sofia
494
Advertisement

Stölder och rån ligger numer på dagordningen. Det finns de som gör det av elakhet och de som istället utför dessa kriminella handlingar på grund av att de är desperata och behöver pengar för att kunna försörja sin familj och kunna överleva. I vilket fall som helst är det en förkastlig handling som alltid och i alla situationer förtjänar att straffas, även om det ligger en "berättigande" personlig historia bakom. Ett mycket intressant rån ägde rum i en tobaksaffär i Turin i Italien, som på kort tid spreds på nätet!

Det som hände i en stad i norra Italien överraskade alla, inklusive den stackars ägaren till tobaksaffären. När han såg 38-åringen komma in i hans butik, trodde han att det var en av hans många stamkunder, men tänk så fel han hade. Mannen närmade sig tobaksaffärens kassa mitt på eftermiddagen och tvingade ägaren att ge honom alla pengar han hade i kontanter och att om han inte gjorde det skulle han ta fram sitt vapen.

Mannen bakom kassan, som var synligt rädd, plockade ut allt det han hade tjänat de senaste dagarna, men det var då den oväntade överraskningen kom. Det verkade som att den summan inte räckte för tjuven, som troligen behövde mer pengar och det var då han sa en mening som chockade mannen bakom disken i butiken: "Jag lämnar mitt id-kort som en garanti, jag kommer att lämna tillbaka allt om några dagar."

Ägaren till tobaksaffären i Turin tvekade inte en sekund med att ringa polisen som genast rusade till platsen. Det dröjde inte länge innan de lyckades avslöja brottslingens identitet, eftersom han hade lämnat sitt id-kort som en "garanti". Tack vare id-kortet lyckades de spåra rånarens bostad, som dock klarade sig undan med enbart en anmälan för stöld.

Han hade lovat ägaren till tobaksaffären att han förr eller senare skulle återlämna hela summan han stulit, men vem vet om det någonsin kommer att hända och om han verkligen kommer att bete sig som... en gentlemannatjuv!

Hur skulle du ha reagerat i en sådan situation?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack