En butiksanställd säger upp sig framför alla genom att använda sig av mataffärens högtalare: "Jag säger upp mig" - TittaPaVideon.se
x
En butiksanställd säger upp sig framför…
Sminkets magi - 15 personer som har valt att totalt förändra sitt utseende med hjälp av smink En kvinna blir frisk från cancer medan hon reser världen runt trots att läkarna gett henne ett år att leva

En butiksanställd säger upp sig framför alla genom att använda sig av mataffärens högtalare: "Jag säger upp mig"

24 September 2021 • Av sofia
3.165
Advertisement

Nu för tiden är det alltid bättre att försöka hålla ett fast grepp om det jobb vi har. Även om många drömmer om bättre lön eller arbetsförhållanden, är det bättre att vakna varje dag med vissheten om att överleva dagen med en minimilön än att stanna hemma utan inkomst och ingenting att göra. Men det finns situationer på arbetsplatsen för en del anställda som är så illa att de har rätt att göra sina röster hörda... även direkt i högtalaren på arbetsplatsen!

Videon som Beth McGrath la upp på sin facebooksida för en tid sedan spreds på nätet på nolltid. Tjejen från Louisiana berättar att hon arbetade på stormarknade Walmart i minst fem år. Inte direkt en kort period med andra ord vilket skulle kunna få oss att tro att Beth trivdes med sina överordnade, men verkligheten är en helt annan. Hon greppade högtalaren i affären och en dag framför alla, kollegor, överordnade och kunder, sa hon dessa ord högt och tydligt: ​​"Till alla kunder och kollegor på Walmart, det här är Beth från elektronikavdelningen. Jag har jobbat på Walmart i nästan fem år och jag kan säga att alla här arbetar för mycket och är underbetalda. Vi behandlas illa av ledningen och kunder varje dag. När vi har problem med överordnade får vi veta att vi är utbytbara."

Beth fortsatte med ännu starkare ord utan att ge efter för rädsla eller tvivel: "Ni borde skämmas för hur ni behandlar era medarbetare. Jag hoppas att ni inte pratar med era familjemedlemmar som ni pratar med oss. Walmart förtjänar inte mina kollegor. Hej då, jag säger upp mig!"

Självklart blev videon som publicerades av den amerikanska tjejen omedelbart populär på nätet, bland bekanta, vänner samt av människor som hyllade och avundade flickans mod att uttala dessa starka ord inför alla, utan att vara rädd för konsekvenserna. För Beth var webbens reaktion på videon hon lade upp "som en berg -och dalbana av känslor" och som tjejen sade i en tackvideo som hon sedan lade upp: "Jag spelade inte in videon för att få visningar. Jag spelade in videon för mina kollegor för att låta dem få veta att jag älskar dem och önskar dem det allra bästa. Jag ville vara deras röst. Jag ville vara min röst."

Det råder ju ingen tvekan om att detta är ett extraordinärt bevis på mod!

Här kan du se originalvideon (varning för ocensurerat språk)

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack