En mamma tvingar sin son att springa under solen i 40 grader - ett straff som gav upphov till stark debatt - TittaPaVideon.se
x
En mamma tvingar sin son att springa…
Han har ett högre IQ än Einstein: Han rånar en tobakshandel men lämnar sitt id-kort som garanti:

En mamma tvingar sin son att springa under solen i 40 grader - ett straff som gav upphov till stark debatt

26 September 2021 • Av sofia
1.089
Advertisement

Vi kan inte uttala oss om föräldrars beslut om hur de ska uppfostra sina barn. Allt vi kan göra är att fördöma och ifrågasätta vissa metoder som kan tyckas vara för hårda för att försöka förändra saker. Vad som dock sker inom en familj, dess vanor och de värderingar den eftersträvar, är det inte upp till oss att ändra på. Ändå har denna mammas hårda straff väckt stark kontrovers på nätet, eftersom hon ansågs vara för hård mot sin 5-åriga son.

via: The Sun UK

Kvinnan heter Katerina Rodriguez och bor i USA och för en tid sedan publicerade hon bilder på sin TikTok som hon själv sedan tog bort, där hon visade det hårda straff hon gett sin femårige son. Enligt hans mamma hade barnet under en längre tid uppfört sig illa, särskilt i skolan, och av denna anledning utarbetade hon ett straff som han aldrig skulle glömma, på gott och ont.

Katerina tvingade sin son att springa under stekande sol och med en ytomhustemperatur på 40 grader för att lära honom en viktig läxa: att han måste lära sig att uppföra sig bra redan från den åldern för att bli en god vuxen: "Min femåriga son vill inte lyssna på sina lärare i skolan (...) Han gör irriterande ljud i klassrummet, blir lätt distraherad, tror att han inte behöver lugna ner sig när han kommer ut på skolgården och blir rasande... "

Därför tvingade hon sin 5-åriga son att springa med henne under sommarsolen i 40 graders värme. Ett varmt klimat som dock inte fick mamman att ändra sitt beslut. Senare förklarade hon, efter att ha tagit bort videon på TikTok på grund av intensiv kontrovers och de många verbala attackerna som riktats mot henne från människor som sett hennes video, att hon provat allt med sin son, men att han inte kunde koncentrera sig i skolan, uppförde sig illa och hela tiden ville åka hem eller störde för att distrahera de andra barnen.

Som svar till alla de som attackerat henne sa Katerina Rodriguez kortfattat: "Det berör egentligen ingen annan, men jag försöker faktiskt uppfostra en man!"

Advertisement

Vilken är din uppfattning om denna mammas straff mot sin femåriga son? För strängt eller rimligt? Låt oss få veta i kommentarerna!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack