Att söka efter en nål i en hösäck - sätt dig själv på prov med den här roliga visuella utmaningen - TittaPaVideon.se
x
Att söka efter en nål i en hösäck…
Sjuksköterskan använder sina lediga dagar för att tvätta och fixa håret hos patienter som är inlagda på hennes sjukhus Hon har värkar, hennes man kommer till sjukhuset med sin Xbox och börjar spela i väntan på att hon ska föda

Att söka efter en nål i en hösäck - sätt dig själv på prov med den här roliga visuella utmaningen

22 September 2021 • Av sofia
2.104
Advertisement

Hur många gånger har det hänt dig att leta runt efter ett föremål i huset eller någon annanstans, utan att inse att du har det mitt framför ögonen? Det handlar inte om distraktion, utan om vår hjärna som omedvetet bedrar oss och sätter vår syn på prov. Ibland känns det bara som att man letar efter "en nål i en höstack", eller hur? Ett åtagande som verkar vara ouppnåeligt just för att en nål, gömd mellan liknande och subtila föremål, är praktiskt taget omöjlig att hitta. Apropå detta uttryck ville den berömda illustratören Gergely Dudás, alias Dudolf, testa synen hos sina läsare och följare och skapa en illustration som handlar om just detta.

Titta noga och tala sedan om för oss ifall du lyckades hitta nålen i höstacken.

via: The Dudolf

Stanna upp och titta på den här bilden innan du går vidare med artikeln och försök hitta lösningen själv!

image: the Dudolf

Gergely Dudás är en berömd illustratör, specialiserad på att skapa bilder där han på ett smart sätt gömmer ett föremål, ett djur eller vad som helst, som hans läsare sedan måste hitta. Hans bilder är i själva verket visuella lekar som kan underhålla både unga och gamla. I illustrationen som vi visar dig i den här artikeln har Dudolf återskapat den så kallade "höstacken" och ritat en serie mycket tunna halmstjälkar med en överraskning gömd bland dem. Utan att förvränga sin stil har Dudolf lagt in söta små djur och blommor som dekoration och som en avledningsmanöver i sin illustration. Förutom dessa element finns även det dolda föremålet: nålen. Det är inte lätt att hitta den, men om du vill testa dig själv och din syn, vänta då innan du tittar på nästa foto som visar lösningen.

Här gömmer sig nålen:

image: the Dudolf

Hade du lyckats hitta den utan att kontrollera lösningen? Om så är fallet, hur lång tid tog det dig?

Det är aldrig lätt att hitta en nål i en höstack, men den här roliga leken satte oss på prov.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack