Hon har värkar, hennes man kommer till sjukhuset med sin Xbox och börjar spela i väntan på att hon ska föda - TittaPaVideon.se
x
Hon har värkar, hennes man kommer till…
Att söka efter en nål i en hösäck - sätt dig själv på prov med den här roliga visuella utmaningen En affärskvinna tjänar samma lön som sina anställda:

Hon har värkar, hennes man kommer till sjukhuset med sin Xbox och börjar spela i väntan på att hon ska föda

22 September 2021 • Av sofia
2.125
Advertisement

Förlossningen är en av de viktigaste stunderna i livet för ett par som alltid har velat ha ett alldeles eget barn. Väntan på att bli gravid och sedan nio månader som först verkar oändliga men som sedan går snabbt utan att man märker det och sedan är det plötsligt dags att föda barnet. Ett otroligt ögonblick som dock kan "förstöras" av de människor som omger mamman under förlossningen, precis som det hände med den här tjejen vars historia blev känd på nätet.

via: The Sun UK

Det hela startade när Haydees värkar började och omedelbart var tvungen att läggas in på ett sjukhus i väntan på det ödesdigra förlossningsögonblicket. Allt verkade gå perfekt, men sedan lade kvinnan märke till ett konstigt beteende från sin partners sida. Hennes partner Scott, den blivande pappan till barnet som skulle komma till världen, hade kopplat in sin Xbox till TV:n i rummet på sjukhuset och spelade tv-spel med hörlurar i öronen för att inte störa sin partner och de andra patienterna på sjukhuset.

Haydee filmade scenariot med sin smartphone och publicerades det på sin TikTok där det snabbt spreds runt om i världen bland personer som delade sin reaktionen på den här scenen. En del tror att den scenen är fejkad för att få fler visningar och likes från följare och andra tycker istället att killens beteende är extremt respektlöst ifall det hela inte är iscensatt.

I den mycket korta videon som publicerades på TikTok ber Haydee sin partner att stänga av den där jäkla tv:n och sluta spela på sin Xbox, eftersom hon var säker på att han skulle missa minnena från ett av de mest spännande ögonblicken i en mammas och en pappas liv, men mannen svarade kvinnan som höll på att föda så här: "En sekund, en sista match och sedan stänger jag av, jag lovar!"

Faktum är att den här scenen inte har gjort annat än att irritera människor, där en del hävdar att allt var iscensatt och andra istället var mycket upprörda över Scotts inställning till sin partner som var på väg att föda hans barn. Vems sida skulle du ställa dig på?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack