En kille upptäcker att hans katt blivit vän med en mus som han brukade jaga varje dag - TittaPaVideon.se
x
En kille upptäcker att hans katt blivit…
En mamma har inte råd att köpa mat till sin dotter, men en man ser henne och betalar åt henne En hund hittar en blind man som halkat på marken och tack vare sitt skall räddar den hans liv

En kille upptäcker att hans katt blivit vän med en mus som han brukade jaga varje dag

21 September 2021 • Av sofia
7.720
Advertisement

I allmänhet strider katter och möss mot varandra, men varje regel har sitt undantag och huvudpersonerna i den här historien är ett tydligt bevis på det. Efter att ha hört konstiga ljud från köket under natten bestämde sig Benjamín Sagredo, orolig över att ha en inkräktande lite mus inne i huset, att plocka fram sitt bästa vapen, nämligen Simon, en svart kattunge med en söt och tillgiven blick. Han var övertygad om att hans katt skulle förvandlas till ett skickligt rovdjur... men han upptäckte snart att han hade väldigt fel eftersom en underbar vänskap föddes mellan musen och Simon som inte bara chockade Benjamin utan även många andra människor på nätet.

via: The Dodo

Benjamín Sagredo är husse till Simon, en bedårande svart katt som han har bott med i flera år nu. På senare tid har dock båda insett att de inte är ensamma hemma och att de har en oönskad gäst som springer runt ostört bland maten i köket. Eftersom de bor i Punta Arena i Chile, händer det ofta att små möss lyckas ta sig in i huset, lockade av lukten av mat och avfall.

De misstänksamma ljuden var mycket svaga och hördes bara då och då, så inledningsvis hade Benjamin inte brytt sig om dem i tron om att det var det normala knarrandet från antika möbler. Efter en tid blev ljuden mer intensiva, vilket tydde på att en liten gnagare agerade ostört mellan hyllorna och köksbänken. Men Benjamin lyckades aldrig se den oönskade gästen, dessutom var han övertygad om att hans katt vid den första misstänksamma rörelsen omedelbart skulle jaga musen.

Tydligen var dock den svarta katten medveten om allt och visste mycket väl att en liten inkräktare som gjorde konstiga ljud hade gömt sig i deras hus under flera dagar nu. Så Simon, som hade iakttagit gnagaren under de varma sommarnätterna, hade bestämt sig för att bli vän med den och helt lägga sin jaktinstinkt åt sidan.

Benjamin delade senare sin erfarenhet på sociala medier: ”Jag visste inte vad det var. Jag hade sett Simon leka med något under en fåtölj en gång, men jag var övertygad om att det var någon liten insekt. "

Advertisement

Men en morgon hände det oväntade. När Benjamin var på väg mot köket för att äta frukost bevittnade han en riktigt häpnadsväckande scen där hans katt, som skulle vara en hänsynslös jägare, visade sig vara den mest fogliga lilla varelsen i världen och delade sin egen vattenskål med den lilla gnagaren!

Simons husse blev alldeles chockad till en början, men när han såg katten Benjamins vänliga reaktion kunde han inte låta bli att härma den. Simons kärleksfulla gest var verkligen smittsam, så pass mycket att han övertygade husets ägare om att adoptera den lilla inkräktaren: "Jag såg dem dricka vatten tillsammans i lugn och ro och jag kunde inte ingripa. Jag kunde inte skada Simons lilla vän, så jag bestämde mig för att adoptera honom och kalla honom Chefcito”.

Vad skulle du ha gjort i Benjamins ställe?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack