Hon hittar en räv i sin trädgård och det är genast kärlek vid första ögonkastet mellan dem - TittaPaVideon.se
x
Hon hittar en räv i sin trädgård…
16 personer som haft en otursdag som blivit omöjlig att glömma En flicka springer för att krama sina äldre syskon som kommer hem från skolan eftersom hon inte var van vid att inte se dem under så lång tid

Hon hittar en räv i sin trädgård och det är genast kärlek vid första ögonkastet mellan dem

18 September 2021 • Av sofia
20.325
Advertisement

Det är inte alla som får chansen att bli vän med en räv, men detta är faktiskt just vad som hände Emma Thompson, en kvinna i London som äger ett hus med en vacker trädgård. När hon minst anade det bestämde sig två söta rävar för att besöka henne och på mycket kort tid mellan Emma och de två nyfikna små djuren föddes genast en underbar vänskap. Foxy och hennes yngre syster, när de såg att trädgården var en säker plats och kände sig välkomnade, bestämde sig för att bosätta sig permanent i familjen Thompsons hem. En mycket söt historia!

En dag i slutet av juli satt Emma Thompson på sitt kontor och arbetade med sin dator och med tanke på den höga sommartemperaturen hade hon bestämt sig för att lämna köksdörren öppen för att släppa in lite frisk luft. Vid en viss tidpunkt såg hon plötsligt i ögonvrån att något eller någon hade kommit in i huset. Hon kände direkt att hon inte var ensam i rummet och när hon inte såg någonting började hon oroa sig. Sedan började något som liknade en hund springa bredvid henne...

"I ögonvrån såg jag något orange som rörde sig alldeles intill mitt ben men så fort den såg mig sprang det ut genom dörren", berättar Emma på sociala medier.

Det var första gången Emma träffade sin nya vän, en liten räv som fick smeknamnet Foxy. För Foxy blev det snart en vana att dyka upp i Emmas trädgård, vilket gjorde att husets ägare fick chansen studera den lilla räven och försöka förstå varför den hade valt just deras trädgård. Foxy hade faktiskt fötts i trädgården till en granne till familjen Thompson, som dock inte var en djurälskare. Så snart han upptäckte rävens gryt hade han genast försökt förstöra det. Så den stackars försvarslösa Foxy tvingades söka skydd någon annanstans och av en slump, lite längre fram, hamnade hon i Emmas trädgård. För den lilla räven var det det perfekta stället att bo på, med tanke på det kärleksfulla välkomnandet från ägaren som vanligtvis lämnade resterna från sina måltider utanför dörren åt henne.

Advertisement

Det dröjde inte länge innan Foxy började känna sig bekväm i sitt nya hem och bete sig som om hon alltid hade bott där. Vid det här laget var hon van vid att ta en tupplur på eftermiddagen i trädgårdens soffa och  leka med Emmas katter, men det är inte allt. Faktum är att Foxy är mycket lekfull och varje gång hon får chansen tycker hon om att gömma Emmas tofflor i trädgården.

För Foxy fanns det ingen tvekan om att Emmas trädgård var perfekt. Nu träffas de två rutinmässigt varje dag, om än på säkert avstånd.

Faktum är att en oöverträffbar vänskap verkar ha fötts mellan familjen och Foxy som kände sig så pass trygg att det inte dröjde länge innan hon även presenterade sin yngre syster för Emma. Nu använder dessa söta rävar familjen Thompsons trädgård både som en säker plats att bo på samt som sin personliga lekplats.

De söta rävungarna ville bara hitta en säker plats att växa upp på utan att ständigt känna sig hotade. Emma kunde inte vara mer lycklig och känna sig mer hedrad av att ha fått välkomna Foxy in i sitt liv som nu njuter av sitt arbete medan de två små rävarna leker bara några meter ifrån henne!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack