En katt bär vigselringarna till altaret i eleganta kläder - resultatet är riktigt roligt - TittaPaVideon.se
x
En katt bär vigselringarna till altaret…
Han rånar en tobakshandel men lämnar sitt id-kort som garanti: Hon räddar två duvor från gatan och spenderar mer än 4000 £ om året på deras garderob - det är som om de vore hennes barn

En katt bär vigselringarna till altaret i eleganta kläder - resultatet är riktigt roligt

25 September 2021 • Av sofia
14.452
Advertisement

Djurälskare tenderar att alltid vilja inkludera sina husdjur i de viktigaste händelserna i sina liv och försöka skapa unika minnen tillsammans med dem. Ett par som skulle gifta sig bestämde sig för att ha med sina katter på sitt bröllop. Men eftersom det var ett formellt evenemang var katten tvungen att dyka upp i en utstyrsel som följde kvällens klädkod, så hans matte och husse bestämde sig för att låta skräddarsy en kostym till honom hos en sömmerska. Resultatet blev väldigt gulligt och katten, som var fullt medveten om att han var den mest eleganta av alla gäster, stal till och med showen från brudparet...

via: Metro UK

Diana González och Nicholas Edward Donatelli är ett amerikanskt nygift par, som ursprungligen kommer från Princeton i New Jersey. De ville att deras bröllop skulle vara speciellt och lyckades verkligen med sitt projekt.

Båda älskar sina två katter Lily och Moose och på den dagen fick båda katterna viktiga roller vid ceremonin. Lilla Moose skulle ha fått i uppgift att vara parets ringbärare, medan Lily skulle vara deras lilla brudtärnan.

Det verkar dock som att Moose lockade till sig uppmärksamheten från alla bröllopsgäster. Hans elegans och hans extremt raffinerade sätt överraskade även de mest distraherade gästerna. Paret spenderade cirka trettio dollar på Mooses utstyrsel, som bestod av en elegant smoking och en laxfärgad fluga. Självklart var kläderna handgjorda av brudparets sömmerska, som aldrig tidigare hade skapat en så liten kostym.

Som vi sa, spenderade paret cirka 30 dollar på Mooses snygga klädsel, som bestod av en söt smoking och en laxfärgad fluga. Kostymen var skräddarsydd och anpassad efter temat för ceremonin, allt var planerat för att evenemanget skulle bli framgångsrikt.

Advertisement

Även om allt var perfekt planerat, fanns det fortfarande tvivel om hur de skulle lyckas få Moose att utföra sitt jobb under själva ceremonin. Diana fick dock en lysande idé och köpte en husdjursbärare på internet några månader innan för att vänja lilla Moose vid sin nya uppgift. Det verkar som att husdjursbäraren fungerade perfekt, eftersom den blev kattens favoritplats redan från första gången han använde den, men för att underlätta kattens uppdrag kördes Moose fram i en barnvagn av Richard, Dianas svåger!

Allt gick faktiskt riktigt bra tillslut och Moose lyckades verkligen med sin uppgift och gjorde sin matte och husse mycket stolta. Det verkar tydligt för oss att ingen någonsin kommer att glömma närvaron och det utmärkta arbete som katten med smoking utförde den dagen vid detta mycket speciella bröllop!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack